Ms pentru poze si filmulet cosmine...
Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
deci in functie de treapta...cresc sau scad caii ?
sau aveam dreptate si s-a masurat ca p*** ?
io nu imi fac probleme de rezultat ,ca am avut 15 vii din startLast edited by Cristi_Xp; 3 March 2010, 14:46.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
iar vorbesti aiurea ?
de unde dracu stii tu ca a fost buna ?
cand inainte a dat 113 ,si acum inainte de soft a dat 106 ...s-au evaporat 7 cai asa ...din cauza benzinei ? stiu mai multe decat stii tu din nefericire,si nici nu fac lobby vorbind aiurea`n tramvai lucruri auzite de la unu si de la altu.
ultima tampenie care am auzit`o de la tine ... ca benzina de 100 iti da 7 cai
tu te contrazici cu lumea dar habar nu ai ce debitezi.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Felicitari Dane, tine-o tot asa, ramai pe aspirat!
113, 106, bla bla, cui ii pasa? Bate 16v resoftat cu 1.4? E bine, va certati atata. Adevarul este ca are 75 cp +....nu mai conteaza, asta este cert, 75 tot are sau a avut.
Comment
-
Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
MCD: 0-100 in 8.75 sec masurat cu PocketDyno+ pe un iPod Touch.
Ca referinta, eu scot 9.2 cu 1.6 16v cu soft DimSport si roti standard.
Alta referinta: iPodu cu softul de mai sus masoara timpul 0-100km/h cu 0.2 sec mai mic decat un G-Tech Pro. Valoare optinuta ca medie pe 4 masuratori facute cu ambele aparate montate in acelasi timp pe aceeasi masina.
Concluzie: grija mare baieti, 1.4 asta o fi "stock" dar trage bine :psigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
Comment