Logan 1.4 "Stock"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ms pentru poze si filmulet cosmine...
    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• o intrebare, din graficele dinainte de soft ...aveai 113 cp ,si acum dupa resoftare ai 109 cp, pai ce dracu de soft e asta care pierde cai ? sau nu erau 113 inainte

Comment

• daca imi permite Dan ... cei 113 cp erau cu benzina de 100 (vezi postul#81) cei 109 cp sunt cu 95 ...benzina face diferenta ...
        Last edited by cos_min_i; 3 March 2010, 13:33.

Comment

• iar nu te documentezi ?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• CristiXP - intamplarea a facut ca eu sa fiu de fata ... am uitat sa precizez ca prima masuratoare cu 113 a fost facuta in treapta 4 ... asteptam testele cu noul tau soft !

Comment

• deci in functie de treapta...cresc sau scad caii ?
              sau aveam dreptate si s-a masurat ca p*** ?
              io nu imi fac probleme de rezultat ,ca am avut 15 vii din start
              Last edited by Cristi_Xp; 3 March 2010, 14:46.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• aici tu esti cel nedocumentat ... masuratoarea a fost buna ... am incheiat discutia ..nu are rost ... prea mult oftopic pe rideul lui MCD

Comment

• iar vorbesti aiurea ?
                  de unde dracu stii tu ca a fost buna ?
                  cand inainte a dat 113 ,si acum inainte de soft a dat 106 ...s-au evaporat 7 cai asa ...din cauza benzinei ? stiu mai multe decat stii tu din nefericire,si nici nu fac lobby vorbind aiurea`n tramvai lucruri auzite de la unu si de la altu.
                  ultima tampenie care am auzit`o de la tine ... ca benzina de 100 iti da 7 cai
                  tu te contrazici cu lumea dar habar nu ai ce debitezi.

Comment

• Sunt multe variabile de luat in calcul la o masuratoare dinamometrica...Poate ne ajuta Sebastian ori Doc cu mai multe informatii.

Comment

• Felicitari Dane, tine-o tot asa, ramai pe aspirat!

113, 106, bla bla, cui ii pasa? Bate 16v resoftat cu 1.4? E bine, va certati atata. Adevarul este ca are 75 cp +....nu mai conteaza, asta este cert, 75 tot are sau a avut.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Niste poze cu dyno dar nu sunt toate pana la testul final ca nu stiu ce a facut doc de nu l-a salvat....aveti acolo si un logan 1.4 fara filtru de aer comparat si in fuctie de reglarea softului unde am ajuns..dar nu e tot....mai era vro 5 grafice pana la sfarsit
                        Attached Files

Comment

• cat scoti 0-100?ai fost curios sa incerci?
                          vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
                          vand lampa adaptabila la torpedo

Comment

• MCD: 0-100 in 8.75 sec masurat cu PocketDyno+ pe un iPod Touch.
                            Ca referinta, eu scot 9.2 cu 1.6 16v cu soft DimSport si roti standard.
                            Alta referinta: iPodu cu softul de mai sus masoara timpul 0-100km/h cu 0.2 sec mai mic decat un G-Tech Pro. Valoare optinuta ca medie pe 4 masuratori facute cu ambele aparate montate in acelasi timp pe aceeasi masina.
                            Concluzie: grija mare baieti, 1.4 asta o fi "stock" dar trage bine :p
                            sigpic
                            ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• stig ai perfecata dreaptate...Nu mai comentez nimic e mai bun 16v ca mine si daca..

Comment

• MCD-ule si-a spus parerea ))
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google