MS daca face BUM.....te vedeam de sus acuma...
Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
Originally posted by MCD View Postam plecat din limitare dar nu pleca foarte ok....nsuh ce sa zic...da undeva la 4000-5000 plec OK.....si stig ti-am zis parerile tale sunt decamdata si vor fii inutile..asa ca nu mai posta unde nu e treaba ta........nu a fost explozie a fost doar pana pur si simplu sa dasunflat roata.....ROG pe CAnto sa puna poze cu cauciucu rupt..
Comment
-
Felicitari Dane, masina trage foarte bine. Stig, de ce sa filmeze? Vino la o intalnire ca te tot lauzi ca ai masina macar sa o vedem ca pana atunci degeaba vorbesti...
Comment
-
Nu ma dar lasa astea ca o sa ne mai tragem noi , nam ramas ma tigan ca nam masina tziganita ca tine sau sa fiu de ten inchis ca tine ,eu sunt inalt , blond , ochii albastri
@vgroza : la cine te referi?????... ca intre postul tau 155 si postul lui aleXpeed 153 nu vad pe nimeniMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
asa - ca eram dator cu niste poze:
va las pe voi sa va dati cu parerea daca a fost o pana usoara - sau a fost ceva mai rau:Last edited by Canto; 3 April 2010, 21:57.
Comment
-
daca facea explozie la 170km/h, acum erai pe un norisor cu o harfă in mana.
mai mult ca si sigur ai avut o desumflare putin mai rapida iar pana ai oprit, cauciucul a ajuns in halul ala deoarece ai mers cativa zeci de metrii fara sa aiba pic de aer in el. asa se explica cele doua taieturi asa de lungi de aici. o explozie nu produce niciodata 2 taieturi, chiar niciodata.Last edited by crististreulea; 3 April 2010, 22:40.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Nu-l mai bagati in seama, faceti-va ca nu-l vedeti, pana nu il vedem la o intalnire eu zic sa nu ii mai raspundem! Paste Fericit!!
Comment
Comment