Blue Queen B-04-RGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe casco, eventual ti se vopsesc panourile cu probleme si o sa apara diferente de vopsea.
    Parerea mea, mergi la un atelier specializat care executa polish auto si rezolvi imediat.
    Bine ca nu a cazut ceva mai greu sau n-a fost mai rau.

Comment

• Eu n-am inteles de ce trebuie sa stii tu neaparat cauza?
      "Buna ziua. Iata masina. Nu cunosc cauza."

Comment

• pai chiar asta o sa fac ..... o sa ma duc sa si le zic ca asa am gasit-o in parcare alta solutie nu am

eu am zis ca na.... cauze naturale ... acopera
        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• pai depinde ce casco ai,numai pe accident,mediu sau full!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• am casco full , franciza 0

Comment

• pai si atunci intra si dezastre naturale,dar asta nu e!
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• s-au desprins din cauza furtunii care a fost dar nu au vrut sa inteleaga

Comment

• dute la politie sa iti dea dovada,apoi o faci fara probleme!

Comment

• si mie mi-a cazut mai demult o tigla pe capota la portbagaj si am bagat-o acuma pe casco, pe langa spoilere (masina e in service).

p.s. cat te-a costat sa iti vopsesti bandourile, manerele exterioare si oglinzile?
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• am rezolvat problema am fost si am zis ca asa am gasit-o in parcare +50 lei si in 10 minute am avut autorizatia de service

@RMJ : m-a costat 300 lei am vb cu baietii de la service cand am vopsit-o integral

Comment

• la banii aia cred ca ti-au dat si factura nu?
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• nu nu mi-au dat , era doar bada de vopsit 450 ron(daca vroiam factura) deci cred ca am iesit destul de bine

Comment

• pai nu stiu. la noi in brasov un coleg de forum si-a vopsit cu 50 lei bandourile. toate 4, s-a inteles cu vopsitorul. de asta 300 lei mi se pare mult. si eu vreau sa vorbesc cu un vopsitor sa le fac pe rand, cum am bani. oricum arata foarte fain. nu am vazut o poza din spate, dar daca mai ai stopurile cu semnalizare galbena parerea mea e ca mai bine le-ai schimba cu unele cu semnalizarea alba, ca sa para mai noua masina

Comment

• si iar am imbatranit.....
                              Attached Files

Comment

• am dat si eu cromu' jos si i-am spalat si inima acum ma gandesc daca sa o fac ca in ultima poza??? voi ce spuneti ?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google