Ce becuri H4 ai?
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
sunt niste becuri pe care le-am cuparat din dedeman am zis si eu "hai sa vedem ce fac astea" fiindca erau 25 ron si chiar m-au surprins .... si ca sa iti raspund si mai concret la intrebare sunt "no name"Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
da scriaca si pe toate cele de genul asta
mai am unele pe care scrie plasma si le tin in portbagaj ..... dar au culoarea mai galbuie decat stock
Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
mama cat praf pe aiciam revenit cu niste poze :P sa mai dezamortesc putin topicul. In pozele 1si 2 prezint una bucata MCV si inca o masina de politie in fata lui (nu se vede in poza) care m-au blocat
un poza 3 e pentru distrigaz :d si scuze de neclaritate dar eram pe cheiul dambovitei si nu am putut sa tin telefonul bine in mana si se mai ducea dar s-a terminat asfaltul
) . Cu aceasta ocazie v-a prezint si miniRGI-ul masinuta din copilarie (are16 ani) a intrat la reconditionare .... acum e verde fosforescent dar nu am uitat sa fac poze
si in ultima poza ... schimbul de ulei si filtre care l-am facut singur cu consumabile de la DaciaShop
Last edited by pirvu_alex; 23 November 2010, 11:23.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
da este facutadar nu te gandii ca e mereu asa .... ca am bagat benizna proasta de la petrom cand am plecat la mare si mai mult de 178 nu a trecut .... si cand m-am dus la pitesti am bagat de la MOL si am mers cu ea 185 .... in ambele cazuri 3 oameni in masina
Comment
-
Originally posted by pirvu_alex View Postpoza 3 e pentru distrigaz :d si scuze de neclaritate dar eram pe cheiul dambovitei si nu am putut sa tin telefonul bine in mana si se mai ducea dar s-a terminat asfaltul) .
. Nu m-am incumetat niciodata sa ii dau pe Chei, un prieten a luat amenda ca il luase cu 113 dar dupa negocieri l-a trecut cu 98 ca sa nu-i ia permisul, eu nu ma mai joc
), nu mai vreau sa bat recorduri pentru gabori
). La anu' mai muncesc pentru aia 5 km/h, depind multe variabile, poate nu era vant etc., eu observ ca nici moarta nu vroia sa treaca de aproape 5000 rpm in a 5-a... sa fim multumiti ca prind atat
. Poza e cu 185/65/15 si eram 2 in masina, iar cu Boarbetili (care au diametru mai mic), nu treceam de 170, o fi ceva din soft...:P
Fu' bune cheili mele??
Attached FilesLast edited by aleXpeed; 23 November 2010, 12:50.
Comment
-
"fu bini fu bini " ca sa stie toata lumea intrumentele de lucru ("bisturiu si penseta") le-am luat de la tovarashu' de mai sus......PS: si eu am luat amenda pe chiu
de la 120 tot 98
) iti arat procesul verbal daca vrei sa vezi
imediat dupa ce am facut remaparea la Doc ... ca am zis na .... ca romanu' sa vedem pe ce am dat banii
)
Comment
-
nu o sa castigi doar aia cativa km peste 160 este vorba de accelerare simti diferenta pe orice treaptasi consumul .... ai CB cu consum instant ?
Comment
-
consumul ramane la fel in acelasi regim de mers chiar scade cu ~ 0.5 fiindca avand un plus de putere si cuplu ajunge mai repede la viteza dorita evitand turarea suplimentara a motorului .... l-am intrebat pe geo daca are Consum instant fiindca vroiam sa ii dau exemplu ca eu la 70-80 km/h in treapta 5 am consum pe Instant 3,5-3,6asta cu soft. I-am aratat tatalui meu si mi-a zis ca la vechea masina nu scadea niciodata sub 4
daca mai e cineva cu 1.4 si soft sa faca experimentul
PS: in orice caz remaparea merita toti banii fiindca face ce trebuia sa faca dacia din start , adica optimizarea motorului (cel putin asta inteleg eu din remaparea de la doc pentru 1,4 -1,6)deci meci si pune softul
Comment
Comment