Foarte frumos cadoul...sa fie primit..sa-l stapanesti sanatos si fara incidente ...esti un norocos...si respectele mele mosului .Sarbatori Fericite
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
-
ynp_46 am stat langa 309 acum stau in ilfov
B-64-MVP da am avut un alt logan B70SEX care l-am dat
multumesc tuturor pt urari si va doresc si voua multi km fara incidente si rezervorul full mereu
planuri de viitor:
BiXenon, huse noi , ceasuri noi , panouri de usi noi, si audioInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Când mai trimiţi scrisoare lui Moş Crăciun scrie-i să aducă cadouri pentru toţi membrii LOGAN CLUB!!! Cine ştie??? Poate ne fericeşte pe fiecare mai mult sau mai puţin!!! Felicitări pentru cadoul primit!!! Şi ce ar fi mai important, PREŢUIEŞTE-L!!!
Comment
-
@dada..... uite ca am terminat si cu reclamele ...... si mi-am facut si becul de la torpedou sa stea stins ca ma enerveaza la culme noaptea si mi-am fixat si maciulia de la schimbator care se invartea ca un titirez ...... pt dezlipirea colantelor instrument de lucru au fost degetele si unghile mele si pt urmele de lipici care au ramas am folosit diluant si o carpa :-?? intreabari daca exista raspund cu cea mai mare placereInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Traiasca colegu' de tura, cum e cu remapare? Spune spune...
Comment
-
cum sa fie .... mi-am luat amenda imediat cum am plecat de la polivalenta )) nu stii ??, trebuie sa ii schimb benzina astept sa se goleasca rezervorul ..... ca am bagat de la lukOil si cred ca are apa ..... vibreaza masinaInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
azi mi-a zis cineva de un logan ph2 la 3000 de euro ..... nu stiu ce model motorizare etc este fiindca nu m-a interesat.... stiu doar ca omu a dat de greu si vrea sa plece in spania cu banii de pe masina daca te intereseaza maine vb cu baiatul ce mi-a spus chestia asta ca este colegul meu .... si o sa revin cu mai multe informatii ..... asa la ce vrei tu cred ca pe la 3500-4000 cred ca vei gasii , el ti-am zis vrea sa o dea repede sa plece din taraInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment