Blue Queen B-04-RGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ia`ti dizel sa te incinga toti

Comment

• RGI-ul e aproape reparat..a fost reparat aici in Pantelimon
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• In Ianuarie la inceput incepe lucrarea si cand o sa se termine lucrarea o sa inceapa reparatia.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Aadica, se repara masina pana la urma?
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Masina a vandut-o (loganul)..iar SDP-ul zice despre laguna proaspat achizitionata de Alex RGI
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Laguna asta dupa cate am inteles eu
              Attached Files

Comment

• In genul la asta cu jante alij de origine fara eleron si fara geamuri fumurii.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Eh mie mi-a dat linku si a zis ca pasta o vrea, acu nu stiu daca si-a luat alta

Comment

• Asa da, ma speriasem, credeam ca mi-a facut o farsa, eu stiu ca-i dci, mai multe detalii nu dau. Are coada de rechin SDP-ule? Asa-mi pare, din ce-ai scos tu de pe masina aia din poza.

Comment

• ba )) ce'i aici :-w..... nu e asta masina .... asta trebuia sa fie ))

a mea e 1.9 107 cai cam obositi dar merge

loganul e gata si umbla pe strazi aviz lui sorin pss ) si tuturor celor ce vaneaza placute
                      Last edited by pirvu_alex; 3 January 2011, 16:26.
                      Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• poze neneee
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Deci ma, ai reparat-o pe regina pana la urma? Raman dezorientat. Pune poze sa o vad cum e acum, daca ai.

Si noua achizitie, Laguna 1.9 dci de 108 cp, aa? Pune poze, la primavara cumparam si cu ea?

Comment

• nu am absolut nici o poza cu ea .... este ca aceea gri de mai sus numai ca are jante de fabrica , fara folie , si are "csenon" :d e la SDP in service ca am niste probleme cu ea o comparam ma dar am impresia ca ma bate si filcoru' :|

Comment

• ti`a trebuit masini putoarase si lesinate , nu faceai ca PAU , si iti mai ramaneau si ceva cash acolo de niste umblaciuni.

Comment

• asta e m-a mancat in popou ..... acum ma scarpin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google