Blue Queen B-04-RGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Foarte frumos cadoul...sa fie primit..sa-l stapanesti sanatos si fara incidente ...esti un norocos...si respectele mele mosului .Sarbatori Fericite
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

Sa ai parte de el mult si bine ! ! ! Da nu ai avut cumva alt logan care l-ai vandut acum cateva luni??
      sigpic
      The MVP

Comment

felicitari pt cadou,si vrem mai multe poze si planuri de viitor,modificari.
        sigpic #

Comment

ynp_46 am stat langa 309 acum stau in ilfov
          B-64-MVP da am avut un alt logan B70SEX care l-am dat

multumesc tuturor pt urari si va doresc si voua multi km fara incidente si rezervorul full mereu

planuri de viitor:

BiXenon, huse noi , ceasuri noi , panouri de usi noi, si audio
          Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Când mai trimiţi scrisoare lui Moş Crăciun scrie-i să aducă cadouri pentru toţi membrii LOGAN CLUB!!! Cine ştie??? Poate ne fericeşte pe fiecare mai mult sau mai puţin!!! Felicitări pentru cadoul primit!!! Şi ce ar fi mai important, PREŢUIEŞTE-L!!!

Comment

tin la ea ca la ochii din cap daniel

Comment

Criza criza, da la mos nu se simte.....Sa-l stapanesti sanatos!

Comment

succes la modificari (cu bun gust) alex! propun sa dai jos recalama de pe portiere sa le faci clean inainte de toate
                  sigpic

Comment

sa ai parte numai de bucurii si la multi km cu acest frumos cadou.

Comment

@dada..... uite ca am terminat si cu reclamele ...... si mi-am facut si becul de la torpedou sa stea stins ca ma enerveaza la culme noaptea si mi-am fixat si maciulia de la schimbator care se invartea ca un titirez ...... pt dezlipirea colantelor instrument de lucru au fost degetele si unghile mele si pt urmele de lipici care au ramas am folosit diluant si o carpa :-?? intreabari daca exista raspund cu cea mai mare placere
                      Attached Files

Comment

Traiasca colegu' de tura, cum e cu remapare? Spune spune...
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Remapare ??? I-auzi...incepe tare omu ... )) Bun asa..
                          sigpic

Comment

cum sa fie .... mi-am luat amenda imediat cum am plecat de la polivalenta )) nu stii ??, trebuie sa ii schimb benzina astept sa se goleasca rezervorul ..... ca am bagat de la lukOil si cred ca are apa ..... vibreaza masina

Comment

As vrea si eu un laureat sh, 2006-2007, pana in 50 k, ai idee cam cat costa?

Comment

azi mi-a zis cineva de un logan ph2 la 3000 de euro ..... nu stiu ce model motorizare etc este fiindca nu m-a interesat.... stiu doar ca omu a dat de greu si vrea sa plece in spania cu banii de pe masina daca te intereseaza maine vb cu baiatul ce mi-a spus chestia asta ca este colegul meu .... si o sa revin cu mai multe informatii ..... asa la ce vrei tu cred ca pe la 3500-4000 cred ca vei gasii , el ti-am zis vrea sa o dea repede sa plece din tara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google