Multumesc mult de tot, sper sa ne auzim cu mai multe detalii care sa imi convina
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
bravo alex. parca arata mai bine masina acum nu? aduce cu o masina personala nu de firma
sa stapanesti sanatos calutii adaugati si sa`i plimbi doar acolo unde ai loc si posibilitati fara a deranja "caschetele" de pe marginea drumului.
spor la modificari si drumuri liberesigpic
Comment
-
si apropo ....... intra in service la casco :> acum incerc sa vad cum pot sa schimb talonul sa o fac alta culoare fiindca talonul e inca pe firma ..... daca stie cineva sa imi zica si mie va rog .... dau o cola si o punga de seminte :>Last edited by pirvu_alex; 13 January 2010, 19:14.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
ms ms :*:*
@fof-ule m-am gandit la faza asta ..... dar nu m-a lasat mama sa ii iau feon-ul X(Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Diluant cu carpa? Hmm, puteai folosi un pulverizator cu benzina si un card/cartela si scoteai benzina foarte usor.
Comment
-
merci cosmin .... bag si niste poze cu masina .... de data asta pe lumina si spalata cat de cat dar si cu cd-playerul pe care l-am montat Sony bt3600uInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Nu ai de ce sa ii schimbi culoarea, este printre cele mai frumoase de pe Logan (dupa galben). Sa ii vopsesti suportul de numar de pe fata in negru mat si sa il schimbi pe cel de pe spate ca vad ca este spart.
Comment
-
alte poze sa imi spuneti ce parerea aveti ....... si dupa o sa va mai pun unele mai tari )) o sa vedeti despre ce e vorbaAttached Files- DSC00659.JPG (1.70 MB, 263 views)
- DSC00660.JPG (1.44 MB, 235 views)
- DSC00661.JPG (1.05 MB, 196 views)
- DSC00652.JPG (1.27 MB, 215 views)
- DSC00650.JPG (1.17 MB, 210 views)
- DSC00651.JPG (1.33 MB, 98 views)
- DSC00653.JPG (1.14 MB, 102 views)
- DSC00656.JPG (1.53 MB, 106 views)
- DSC00663.JPG (1.45 MB, 91 views)
Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
uite asta ~X(~X( am coborat de acolo cu gandul sa ma duc sa o ajut pe matusimea sa isi faca pana , dar cand am iesit din mall m-a sunat sa imi zica ca s-a rezolvat , bun ..... hai sa parchez masina si bineinteles cand am virat la dreapta sa urc pe spirala m-am dus tatas cu ea fiindca oamenii care se ocupa de parcarea mall-ului au crezut ca masinile merg pe tavan si nu aucuratat zapada care a cazut de pe masini :|
bogdan , am avut nevioe de bani cash urgent ...... aprox 4000 euro si a trebuit sa vand masina :|Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment