Blue Queen B-04-RGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da .... am fost la ei...... ce mi-a lovit-o in parcare
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Originally posted by pirvu_alex View Post
      uite asta ~X(~X( am coborat de acolo cu gandul sa ma duc sa o ajut pe matusimea sa isi faca pana , dar cand am iesit din mall m-a sunat sa imi zica ca s-a rezolvat , bun ..... hai sa parchez masina si bineinteles cand am virat la dreapta sa urc pe spirala m-am dus tatas cu ea fiindca oamenii care se ocupa de parcarea mall-ului au crezut ca masinile merg pe tavan si nu aucuratat zapada care a cazut de pe masini :|

bogdan , am avut nevioe de bani cash urgent ...... aprox 4000 euro si a trebuit sa vand masina :|
      Ce viteza aveai cand ai urcat pe acea spirala?Sa nu imi spui ca aveai 10-20 ca nu te cred.
      Last edited by valeriuciprian; 29 January 2010, 18:41.
      sigpic

Comment

bine...masina e un adevarat bolid...mai ales ca ai si chipuit-o...trebuie alergata...eheeee.....daca toate mustele ar face miere..
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Iti spun eu cum sta treaba: nu cei cu parcarea sunt de vina , de vina esti tu pentru ca nu ai fost atent , zapada este peste tot acum .
          Skypeeâ„¢

Comment

a vrut sa iasa drift..este nea alex?..si a iesit..o mica PAGUBA , sfatul meu e sa mergi mai domol oana se aduna ceva experienta si km..asta ca sa nu-l citez pe Joker
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

ce buba urata nu vin cu sfaturi ca o sa`mi sara lumea in cap si mie, asa ca iti spun doar sa ai grija pe viitor
              sigpic

Comment

nu e asa rau ...bara, farul si aripa
                Ai franciza la casco?
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

imi pare rau pentru ce ai patit, dar partea amuzanta este ca la 16 22 ai postat poze cu masina intreaga, iar la 17 17 poze cu masina "tunata" :d
                  sigpic

Comment

Nasol nasol, spuneai tu aseara ca ai aderenta nu stiu ce si acum... . Reparatie apoi faci tuningul ala care te bat eu la cap... ca tot esti in bani, asta e.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

@skypee - da este in totalitate vina mea fiindca trebuia sa merg mai incet dar ma grabeam sa ajung la scoala si eram si nervos sa m-a intors matusimea din drum

@matheo- nu , nici vorba de drift eram in parcare draq

@dada- urata urata .....

@lmtdedition- nu am franciza la casco (allianz tiriac)

@florinc_99- pai s-a intamplat cand ma inorceam in parcare ca plecasem (am zis unde in post)

@alexpeed- da tocmai ce vorbeam , treaba a fost in felul urmator ..... jos inainte de spirala era patinoar si am virat stanga mai mult , a avansat ce a avansat si a prins portiune uscata si m-a aruncat in lateral ........ pielea mea nu mai conteaza ..... daca nu ma grabeam nu se intampla nimic

Comment

e bine atuncia ...oricum nu ai prea mult de munca la ea ...bara poti sa iti pui de mcv ...numai bine

si eu nu am avut franciza, dar m-au sunat de la omniasig si mi-au spus sa accept o noua clauza in contract, care specifica ca la fiecare reparatie sa platesc franciza ...evident ca nu am acceptat ...
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

cum se face sa pun si eu bara de mcv , care e procedura?

Comment

sal...asta e se mai intampla...bine ca nu a fost mai grav....bafta

Comment

off: ai grija la semnatura data viitoare ;)

on: daca o repari pe casco, te duci la serviceul unde doresti sa o repari, vorbesti cu cineva de acolo (cu seful, de obicei) sa iti puna bara de mcv. daca se poate sa vina deja din fabrica cu gaurile pt. proiectoare! mie cand mi'au schimbat bara, au facut gaurile cu cutitul de taiat paine...jalnic!!!
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

pai o sa intre in service si o sa ii faca tinichigerie totala , inca o intrebare : casco acopera parbriz ??? ca ma bate un gand

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google