Super tare au iesit...Bravo...eee..acu spune si cum ai facut..adica ce materiale ai folosit
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
-
pai am folosit :
6 spray-uri negru mat
1 spray grund pentru partile din plastic din lateral spate
am dat frumusel toate componentele jos si le-am vopsit si spatele blocului intr-un loc ferit de vant , nu exista o tehnica speciala pentru ca plafonul si polita din spate sunt din material textil si nu exista riscul de scurgeri etc, bineinteles vopseaua am dat-o in straturi pentu a fi uniformiza stratul de vopsea ,treptat, cu fiecare strat .
pentru partile de plastic din spate :
le-am sters cu nitrodiluant pentru a indeparta orice urma de impuritati
2 straturi de grund
2 straturi de vopsea ( aplicata radial nu l-a intamplare fiindca aici este riscul marit de aparitie a scursurilor sau neuniformitatii vopselei pe suprafata )
m-a costat 60 de lei si 1 zi de munca (mai mult pana am dat plafonul jos)
spor la treaba pentru cine vrea sa isi facaInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
O masina surprinsa in trafic!Attached FilessigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
fetele de usi vor fi schimbate cu unele de ph2 atunci cand voi avea bani si voi gasii de unde sa iau ..... pana atunci update-uri si in fata si in spateAttached Files- DSCF2219.jpg (800.5 KB, 136 views)
- DSCF2220.jpg (794.0 KB, 107 views)
- DSCF2225.jpg (505.7 KB, 101 views)
- DSCF2283.jpg (478.2 KB, 99 views)
- DSCF2286.jpg (551.1 KB, 95 views)
- DSCF2287.jpg (510.9 KB, 85 views)
- DSCF2289.jpg (458.9 KB, 89 views)
- DSCF2290.jpg (440.2 KB, 87 views)
- DSCF2291.jpg (496.4 KB, 90 views)
- DSCF2292.jpg (630.8 KB, 99 views)
Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
salut, cat ai dat pe difuzoare?
ps: imi place cum ai inceput, te-ai gandit sa ii pui kitul cum era pe cea veche ? ( sex-ul ) ( a se citi b-xx-sex ) )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@stresu : ms frumos si tu la fel
@tudor : am dat 170 ron pe ele si sunt ff multumit de ele si Da m-am gandit daca o sa am bani sa il cumpar din nou o voi face
@mvp : sigur , te ajut cu ce-a mai mare placere , vad ca stai si in berceni , vecini (aproape)
@bogdan : cand o sa am bani le voi schimba cu siguranta dar pentru moment chiar nu am nevoie de mai mult pentru locul de acolo
@catalin : ms , tu te-ai hotarat la ce culoare sa alegi ?
@radu : 80% da, astept lautarii din portbagajInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment