arata foarte bine polizorul daca mergi cu ea pe drumuri d-astea...las-o asa cum e ea..mai offroad!
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
Originally posted by pirvu_alex View Postsa le raspund toti celor ce imi zic sa o "trantesc" . sunt rezervat in privinta aceasta fiindca merg prin locuri din acestea . gen fagaras , piatra craiului etc si ultima poza cu polizorul
da`le jos , pacat de ele.
Comment
-
@ Carmeloa : da mai stau ocazional si pe cetatuia
@ fof-ule .... am cateva drumuri de facut pe la munte si dupa e foarte posibil sa o "las"
acum vestile proaste .... am descoperit ca imi curge ulei din cutie ... am sesizat de cateva zile ca "haraie" atunci cand o accelerez si se aude pana urca in ture .... a auzit si nenea dsign ca a mers cu masina aseara . Azi mi-am bagat nasul sub masina si am descoperit ca e plin de ulei pe acolo :|Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
@SoSoRyNeL : nu prea e bine deloc
@COS.T: nu inteleg ce vrei sa spuiInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by pirvu_alex View Post@COS.T: nu inteleg ce vrei sa spui
Comment
-
merci cox ..... @COS.T mi-am dat seama despre ce vorbesti si mi-am dat seama si cine esti da probabil ca din cauza lui (multe cuvinte "bvlgare" in gandul meu) .... iar pentru restul ... domnul Stanescu este fostul proprietar al masinii.... cel care a stricat ambreiajul in 30000 km si a lasat intact doar plafonul .... acum astept sa iasa bubele la suprafatza numai asa i-as faceInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment