o singura data l-am spalat :-??, geo daca imi da deai tu bani sa imi iau una noua direct un prestige imi luam adica mai ai de adaugat tu vreo 9000 euro ) , da cosmin .... vorba ta .... trage bine
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
am rezolvat problema cu uleiul din cutie... a curs pe la burduful de la planetara care cand l-am desfacut era putin tesit intr-o parte am rezolvat problema cu silicon din acela rosu ... nu stiu exact cum se numeste findca nu am avut 130 lei pentru al schimba si am pus 2 litrii de ulei elf acum intra mai usor in viteza , nu mai caraie cand in marsalier si mi-a scazut turatia motorului cam cu 100-200 de tureInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
N-are cum sa-ti scada turatia motorului decat daca schimbi pinioanele. Mai erau unii care spuneau ca dupa remapare le-a scazut turatia intr-o treapta la o anumita viteza fata de inainte de remapare).
Comment
-
pai cum iti explici ca inainte in a4a la 60 aveam 2100-2200 de ture si acum sta fix pe 2000 ?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Asa sta si la mine fix 2000 de cand lumea, in a 4-a la 60.
Comment
-
eu iti zic de mine bai astia care sunteti mecanici ingineri etc explicati si voi chestia astaLast edited by pirvu_alex; 29 August 2010, 18:23.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
n am zis cu rea intentie, ca si eu daca aveam mai mult imi luam un motor mai mare ) doar ca pacat ca la noi cand iei sh nu stiu daca poti sa cumperi o masina la mana a doua care sa fie mai ieftina doar prin prisma vechimii si tre sa aiba ceva buleli mai mari oricum bine ca s-a rezolvat
@fof: unde sunt io hop si tu cu replici de duzina ...imi vanezi posturile sau care e problema? proprietaru masinii a inteles si a raspuns in spirit de gluma si totul e bine..tre sa vii tu sa te bagi...ce e la motorizare iti dai seama ca e la caterinca pentru ca motoru meu e cat se poate de stoc si nu cer de la el mai mult decat poate...nu stiu de ce imi bat capu totusisigpic
Comment
-
Originally posted by pirvu_alex View Postpai cum iti explici ca inainte in a4a la 60 aveam 2100-2200 de ture si acum sta fix pe 2000 ?
Este posibil sa nu fi asezat acele corespunzator, de acolo si aceasta diferenta "de turatie".If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
pai nu am umblat la ea de o gramada de timp , si inainte de problema cu aceeasi serigrafie aveam 2100-2200 si acum tot cu aceeasi serigrafie am 2000Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
update masina a primit bocanci noi 195/55/15 Marangoni o sa revin cu poze maine pana una alta masina v-a intra maine in service pentru vopsire asa ca daca aveti un service bun pentru vopsire v-as ruga sa imi spuneti ca inca am timp sa ma razgandescInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Iar o vopsesti? Sa pui poze cu distanta dintre cauciuc si aripi).
Comment
-
ai sa razi dar e chiar bine ) ca la cat erau alea de tocite acum astea cu carne pe ele nu se observa diferenta )Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
zambila "iz beac in bizniz" , am scos masina de la vopsitorie si am revenit si cu mici modificari , si referitor la postul meu #236 scuze pentru intarziere.Last edited by pirvu_alex; 13 October 2010, 10:38.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment