Blue Queen B-04-RGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o singura data l-am spalat :-??, geo daca imi da deai tu bani sa imi iau una noua direct un prestige imi luam adica mai ai de adaugat tu vreo 9000 euro ) , da cosmin .... vorba ta .... trage bine
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
      pacat..asta se intampla daca luati sh-uri
      bine ca ai avut tu bani sa`ti ei masina noua cu putere incontrolabila....

Comment

• am rezolvat problema cu uleiul din cutie... a curs pe la burduful de la planetara care cand l-am desfacut era putin tesit intr-o parte am rezolvat problema cu silicon din acela rosu ... nu stiu exact cum se numeste findca nu am avut 130 lei pentru al schimba si am pus 2 litrii de ulei elf acum intra mai usor in viteza , nu mai caraie cand in marsalier si mi-a scazut turatia motorului cam cu 100-200 de ture

Comment

• N-are cum sa-ti scada turatia motorului decat daca schimbi pinioanele. Mai erau unii care spuneau ca dupa remapare le-a scazut turatia intr-o treapta la o anumita viteza fata de inainte de remapare).
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• pai cum iti explici ca inainte in a4a la 60 aveam 2100-2200 de ture si acum sta fix pe 2000 ?

Comment

• Asa sta si la mine fix 2000 de cand lumea, in a 4-a la 60.

Comment

• eu iti zic de mine bai astia care sunteti mecanici ingineri etc explicati si voi chestia asta
                Last edited by pirvu_alex; 29 August 2010, 18:23.

Comment

• n am zis cu rea intentie, ca si eu daca aveam mai mult imi luam un motor mai mare ) doar ca pacat ca la noi cand iei sh nu stiu daca poti sa cumperi o masina la mana a doua care sa fie mai ieftina doar prin prisma vechimii si tre sa aiba ceva buleli mai mari oricum bine ca s-a rezolvat
                  @fof: unde sunt io hop si tu cu replici de duzina ...imi vanezi posturile sau care e problema? proprietaru masinii a inteles si a raspuns in spirit de gluma si totul e bine..tre sa vii tu sa te bagi...ce e la motorizare iti dai seama ca e la caterinca pentru ca motoru meu e cat se poate de stoc si nu cer de la el mai mult decat poate...nu stiu de ce imi bat capu totusi
                  sigpic

Comment

• Originally posted by pirvu_alex View Post
                    pai cum iti explici ca inainte in a4a la 60 aveam 2100-2200 de ture si acum sta fix pe 2000 ?
                    Din ce am vazut, tu ai schimbat diferite serigrafii...
                    Este posibil sa nu fi asezat acele corespunzator, de acolo si aceasta diferenta "de turatie".
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• pai nu am umblat la ea de o gramada de timp , si inainte de problema cu aceeasi serigrafie aveam 2100-2200 si acum tot cu aceeasi serigrafie am 2000

Comment

• update masina a primit bocanci noi 195/55/15 Marangoni o sa revin cu poze maine pana una alta masina v-a intra maine in service pentru vopsire asa ca daca aveti un service bun pentru vopsire v-as ruga sa imi spuneti ca inca am timp sa ma razgandesc

Comment

• Iar o vopsesti? Sa pui poze cu distanta dintre cauciuc si aripi).

Comment

• ai sa razi dar e chiar bine ) ca la cat erau alea de tocite acum astea cu carne pe ele nu se observa diferenta )

Comment

• zambila "iz beac in bizniz" , am scos masina de la vopsitorie si am revenit si cu mici modificari , si referitor la postul meu #236 scuze pentru intarziere.
                              Attached Files
                              Last edited by pirvu_alex; 13 October 2010, 10:38.

Comment

• in sfarsit nu mai pare mov in poze frumoasa masinuta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google