Il sustin pe Cosmin, gandeste-te bine Alexe!
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
-
Hai ca sunteti culmea...
Citroenul ala Saxo, face suta in 8.7, are Ac, se comporta mult mai bine la Loganul, iar ca pret este asemanator cu un logan fost taxi.
De ce ar lua tot Logan? Si mai ales fara AC?
Performantele se pot obtine si fara sa dezmembram masinile....
Comment
-
nu cred ca v-a fi tot logan , daca ar fii sa fac cum ziceti voi as avea bani de bagat intr-un 1.6 dar vreau altceva , probabil diesel , motivele sunt personale chiar nu pot sa zic pe forum daca vreti v-a zic fata in fata , probabil o skoda , un passat , un rover 75 ceva in genul asta vreau sa ma sfatuiti in acesta varianta , daca voi avea bani mi-ar place un saxo sa il tavalescInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
bai daca ar fii dupa mine mi-as lua un Subaru Impreza dar momentan am si alte probleme si mai trebuie sa transport si oameni care nu pot sta intr-un scaun sport si nu trebuie zdruncinati plus ca banii de cumparat hai ca se gasesc dar dupa imi bagati voi benzina ?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by pirvu_alex View Postprobabil o skoda , un passat , un rover 75
incerca o masina pe care o gasesti pe drumurile noastre, rover 75 care e cam rara si greu de intretinut. incerca si gama renault sa ramai in familia dacia, clio, megane sau laguna. in perioada asta sunt multe oferte.
app: modificati numele thread-ului in " Blue Dead Queen B-04-RGI". pacat pt masina, dar poate e mai bine asa.
bafta!Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
@SDP devizul la masina a fost 3280 euro si pt dauna totala trebuia sa fie 3016 am vb cu cine mi-ai zis .... mi-a facut si el deviz urmeaza sa ma duc sa ii platesc
@PNF nu iti place deloc un passat nu ?..... nasoale masini .... de cocalar......pfff sau o skoda octavia 2... si da o sa ma duc cu el la manele sa se "uita" toate "fumeile la minie" ca sunt baiat versat si am "pasat" 2.4 TDI V6......asculta-te ce spui ..... mai bun loganul 1.4 decat toate enumerate de mine mai sus.....Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
nenea a fost o gluma, uitai cand veneai la intalniri direct de la manele :P
puncte de vedere sunt multe, depinde in ce te simti tu bine si situatia in care te afli.
app motor nou asta 2.4?Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
cand am venit de la manele si eu nu stiu ? si daca as fi venit? tot nu inteleg care era problema
scuze ala cu 2.4 era la audi ca ma uitam in paralel de forum la un A6 si am ramas cu el in minte
eu nu ma supar si ma prind la glume ..... dar cand le zici .... zi-le sa para a gluma evenutal mai pune si un zambaret si o sa intelegInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment