Da,am reusit sa iau Bleu Extreme,in ciuda faptului ca dealerul a zis ca nu se mai fabrica
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
Imi place cum a iesit masina, plafonul si cadrul ala de la boxe negru mat(enervanta culoarea de fabrica), boxe pe usile din spate ... mai trebuie sa apara lautarii din portbagaj(cum zici tu) si e gata la muzica ... arcuri ceva???sigpic
Comment
-
Ambreiajul ala mama lui de ambreiaj...
Comment
-
@ fuguletz : arcuri nu o sa aiba niciodata fiindca sunt genul care pleaca la munte , mai trece printr-un rau etc
@alex : banii pe care ii bag momentan nu stie mama de ei banii de ambreiaj vor fii de la eaInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
-
ms sli_waz
v-a avea folie si jante 100% dar dupa ambreiaj
ms leu
jelly : nu sunt prea incantat de oglinzile de prestige ca sunt prea mari , dar ca vizibilitate sunt net superioare
loganu : ne-am hotarat dupa prima ora de la scoala ca am vazut ca se cam freaca menta in prima zi dupa vacantaLast edited by pirvu_alex; 14 April 2010, 22:07.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
tu ce ai alege folie sau ambreiaj ? avand in vedere ca ai mers cu masina meaInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment