Blue Queen B-04-RGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa zi de zi chiar merge nu imi face nici o problema ..... doar cand ma dau grav la ea si se incinge ambreiajul ..... imi poti spune te rog si care este diferenta intre cel sachs si celelalte .... ca la pretul unuia cumpar 2 valeo sau luk
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• frumoasa masina...in timp le faci tu pe toate!bft!
      AdY_JmL_2015

Comment

• pirvu_alex: ce inseamna grav la tine....scarturi peste scarturi??si cat e un ambrej?

Comment

• Originally posted by alexandru1 View Post
          pirvu_alex: ce inseamna grav la tine....scarturi peste scarturi??si cat e un ambrej?
          e vreo 5oolei plus montaj plus anumite chestii plus spaga vreo 1000 lei cu totu...
          AdY_JmL_2015

Comment

• alexandru1 : ma refer schimbat peste 4000-4500 de ture

icstrem_no1: ms... vorba ta usor usor toate vor fi facute

Comment

• Montajul este 250-500 ron. Te mai costa uleiul de cutie.
              Legat de performantele sachs, vb cu colegii de au. Statistic vb, Sachs are performante mai bune decat Valeo si Luk.

Ce spaga domne? Asta-i culmea... pe unde merem tre sa dam "darul", chiar si atunci cand deja le platim. Pe bune acum, dau un ban ca sa mi-l schimbe, si mai dau un ban ca sa ce? Sa fie atent?

Comment

• ai dreptate...dar iti dau un exemplu real...cunbosc pe cineva care s a dus la reprezentanta la OPEL [nu oriunde]sa faca schibu de ulei filtre si bla bla...pe factura i au trecut filtrele ca si cum le ar fi schimbat...cand a iesit omu din servis si s a uitat!ce crezi?nu era schimbat era acelasi filtru vechi...deci...ROMANIA...dasta am zis...
                Last edited by Cezar; 14 April 2010, 23:32.
                AdY_JmL_2015

Comment

• ANPC, si batut cu tesla peste maini.
                  Unii mecanici ca si unii zidari sunt fiinte nobile. Dar nu mai continuam subiectul, ca-i stricam thread-ul omului.

Comment

• Te duce 5 milioane cu totul un ambreiaj normal de 1.4 cu tot cu montaj, hai 5 jumate ca poate s-a mai scumpit de anul trecut... . Mie nu mi-au schimbat uleiul din cutie, sa-ti puna un lighean sub ea si tot ce curge se pune inapoi, eu n-am avut probleme cu uleiul in cutie decat atunci cand am schimbat arcurile, n-are rost sa mai povestesc.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• mai nou(m-am interesat ca tocmai am schimbat ambreiajul) - manopera mai jos de 3.5 milioane nu gasesti si aia la service-uri mai de doamne ajuta... + ulei cam 1 milion inseamna 4.5 mil + 5 mil ambreiajul = pe acolo aproape 10 milioane minim = asta pentru un ambreiaj sachs (eu unu sunt foarte multumit de el.)
                      pentru luk sau valeo mai scazi 1.5 - 2 milioane din 10 si tot pe acolo ajungi..
                      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• multumesc pentru sfaturi !! inca stau pe ganduri ce sa fac.... la sfarsitul lunii cred ca v-a fii achizitionat ambreiajul pana una alta au venit si lautarii in portbagaj (mama again nu stie ) ) poze pun maine
                        Attached Files

Comment

• nu va mirati in ziua de astazi sa stati la servis langa masina parerea mea si eu am patito la masina mea si am facut reviziile la dacia si la filtru de motorina mi-au rup senzoru de apa si nu mia zis nimik mia facut legatura cu caroseria ca sa nu imi aprinda becu in bord asa ca de acuma in colo stua langa masina sa vad cu ochi mei ce face la ea

Comment

• poze cu lautarii ,cu parcarea "mea" si ultima cu surioara ei mai "mica"
                            Attached Files

Comment

• In loc sa inveti pt. bac..stai sa asculti muzica
                              sigpic

Comment

• Lasa fane bac-ul ca oricum il ia ... sa-i tremure cap'soru cand iese la plimbare, frumosi lautarii ... creier zdruncinat placut!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google