parcarea ta )) la mall controceni))app. ce surioara mai mica?bestia aia
Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
@fuguletz : ai si tu dreptate in proportie de 80%
@icstrem_no1 : nu vezi ca nici macar antena pentru radio nu areInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
update mai tarziu poze din timpul montajuluiAttached Files- DSCF2756.jpg (837.0 KB, 123 views)
- DSCF2757.jpg (762.0 KB, 120 views)
- DSCF2759.jpg (518.5 KB, 108 views)
- DSCF2760.jpg (442.3 KB, 84 views)
- DSCF2762.jpg (798.0 KB, 79 views)
- DSCF2763.jpg (731.4 KB, 81 views)
- DSCF2764.jpg (626.1 KB, 114 views)
- DSCF2769.jpg (594.7 KB, 108 views)
- DSCF2771.jpg (622.8 KB, 94 views)
Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
-
Dungi de-astea imi pun daca revopsesc masina caci ca ale mele mai groase nu mai gasesc. Arata super dar sa ii pui minim un ambreiaj si un set de arcuri sport.
Comment
-
matheo nu iti place ?
folia carbon m-a costat 40 lei si am montat-o eu (pt firma iti dau PM)
abea astept sa vina ambreiajul ... am fost azi sa ma interesez de montaj 450 (m-am speriat) ), si cu arcurile mai vedemInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
-
Cele de pe usile spate nu prea se potrivesc pentru ca sunt de renault sport..carbonul de pe consola si dungile arata bine rau..baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@canto : inca nu mi-am luat dar daca imi ajung banii iau sachs 100%
@matheo : pai stiu ca sunt de renault sport eu am vrut asa prea toata lumea are de dacia cupInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
mie imi place cum arata masina acum cu stikerele astea. sunt frumoase si par bine puse
si consola arata bine. per total modificari cu bun gust la masina
doua bile albe din partea mea (asta asa ca te cunosc si`mi esti simpatic)
ps: stii sa pui folie de carbon si pe usi la stalpi?sigpic
Comment
-
da stiu :P nu e greu
intrebare : sa fac jantele albe? sau sa ma intorc la capace?Attached FilesInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Trantita..si jante..ori albe,ori negre....exclus capace...dar...tranteste-osigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
fa jantele albe arata foarte bine ... adica mai bine decat cu capace ...Bafta in continuare !
Comment
Comment