Loganul lui lau

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul lui lau

Cotiera costa 206 ron, fara montaj. Mi-a venit si mie golanul si a fost singurul accesoriu pe care l-am luat deocamdata. Cotiera am montat-o singur. Nu e mare lucru. Dealerul era aglomerat asa ca m-am descurcat pe cont propriu. Stergatoarele nu mai fac acel zgomot suparator. Motorul trage de minune (fara sa depasesc 2500 rot/min). Am luat masina pe 21.12.07 si am deocamdata 200km. Consum in oras 6.4 %, mers aproape bara la bara.
    Logan Prestige 85 CP, gri comete, airbaguri laterale, garantie extinsa. Revin cu poze.

Craciun Fericit tuturor !!!!
    Last edited by andrei; 25 December 2007, 10:52.

Scuze ca nu am spalat masina . Culoarea e foarte pretentioasa. In rest e ...... SUPER !!!

[ATTACH]8390[/ATTACH]

[ATTACH]8391[/ATTACH]

[ATTACH]8392[/ATTACH]

[ATTACH]8393[/ATTACH]

[ATTACH]8394[/ATTACH]

[ATTACH]8395[/ATTACH]

[ATTACH]8396[/ATTACH]

[ATTACH]8401[/ATTACH]

[ATTACH]8402[/ATTACH]

[ATTACH]8403[/ATTACH]

[ATTACH]8404[/ATTACH]

[ATTACH]8405[/ATTACH]

[ATTACH]8406[/ATTACH]

[ATTACH]8407[/ATTACH]

[ATTACH]8408[/ATTACH]

[ATTACH]8409[/ATTACH]
    Last edited by andrei; 26 December 2007, 16:58.

Comment

sa-l stapanesti sanatos...ma faceti invidios ca eu am benzina) bafta cu masina si nici un incident neplacut cu ea;)

Comment

Ca sfat, da jos folia albastra de pe ornamentul cromat de pe calandru. Sa o stapanesti sanatos.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos...de ce nu ai ales cotiera de culoarea neagra?
          sigpic

Comment

Originally posted by lau
            Cotiera costa 206 ron, fara montaj. Mi-a venit si mie golanul si a fost singurul accesoriu pe care l-am luat deocamdata. Cotiera am montat-o singur. Nu e mare lucru. Dealerul era aglomerat asa ca m-am descurcat pe cont propriu. Stergatoarele nu mai fac acel zgomot suparator. Motorul trage de minune (fara sa depasesc 2500 rot/min). Am luat masina pe 21.12.07 si am deocamdata 200km. Consum in oras 6.4 %, mers aproape bara la bara.
            Logan Prestige 85 CP, gri comete, airbaguri laterale, garantie extinsa. Revin cu poze.

Craciun Fericit tuturor !!!!
            s-o stapanesti sanatos
            de unde ai luat cotiera?
            Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

La pretul ala doar de la dealer...
              sigpic

Comment

frumoasa culoare..sa o stapanesti sanatos si sa faci multi km fara probleme

Comment

te-am vazut azi ai trecut prin gradiste si te-am prins la podgoria te-am blitzuit putin da nu cred ca m-ai vazut...frumoasa masina sa ai noroc de ea
                  sigpic

Comment

frumoasa culoarea ...s`o stapanesti sanatos si sa o uzi eventual

Comment

La multi ani !!! Si multa Sanatate ! De udat am udat Loganul la greu ... In rest toate bune. Nu stiu deocamdata cu ce sampon sa spal masina si apoi cu ce ceara sa o lustruiesc (am auzit din ce se discuta pe forum ca vopseaua e pretentioasa). Ceva sfaturi ?
                      Multumesc lui Andrei pentru sfat. Salutare Evolution. Eu prin Gradiste stau.

Comment

Mai bine folosesti un sampon cu ceara. Se gaseste pe la benzinarii, la hypermarket-uri sau la Augsburg.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc Andrei. Am curte si pot sa-mi spal singur masina, mai nasol e acum cu vremea.

Comment

Salut...Pana la urma cat de pretentioasa e culoare?? Mie trebuie sa mi vina zilele astea Loganu.L am comandat tot gri comete.Are vreun efect daca o dai cu ceara?? Adik se pune mai putin praf??
                            -----always driving-----

Comment

Scuze de intarziere. Cred ca ti-ai dat seama ca e pretentioasa culoarea. Ceara o ajuta destul de mult.
                              Ca si sfat sa nu speli masina la temperaturi ridicate sau la soare.
                              Se usuca repede si arata foarte urat.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google