a trecut ceva vreme lau, cu ce te mai lauzi la masina?
Loganul lui lau
Collapse
X
-
frumoasa masina, culoarea asta am vrut-o si eu insa nu aveau pe stoc decat albastru rosi si alb, am ales albastru si acum imi pare rau ca nu am ales alb. grija mare sa nu o speli cu peria ca isi pierde multmai repede luciul. mai bine iei o pompa cu vreo 3 mil si o speli cu spuma activa. mult noroc.
Comment
-
Foarte frumoasa masina, love the colour, la fel si interiorul.
Bafta la cat mai multi km..arunca-i o folie si sa vezi!
Comment
-
Mi-am cumparat prin vara trecuta un Bosch Aquatak 10 cu presiune si o spal eu. Cand se strange mizeria mai rau o duc la spalatoria din cartier (nu am spalat-o niciodata cu perii).
Culoarea dupa cum am mai zis e foarte pretentioasa insa eleganta. Pacat ca vopseaua si tabla nu e de calitate extraordinara (asta e). Am pe alocuri sarituri foarte mici de vopsea si se vede chitul (pe margine la usa mea si pe aripa). Cred ca de la criblura de pe "autostrazile" noastre.
In rest toate ok, inafara de un "zgomot tehnologic" ----> "enervant" la ambreiaj. Cica e "normal".
Sunt foarte multumit de masina. Am insa un defect ca sunt prea pretentios la zgomote.
Suplimentar am montat eu personal alarma cu pager si senzori de parcare in oglinda. O sa revin cu poze.
Comment
Comment