eu ti-am zis de unde sunt 6-7 km/h in plus...eroarea de roti...
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Stiu la ce te-ai referit ,eroarea de 2.4% din diametrul vechilor roti..dar per general aveam eroare cauciucurile vechi pe la 200 de vreo 15 km/h si asta am vazut-o la testele Dyno...i-a zi iti plac jentile mele???Last edited by crististreulea; 8 February 2008, 12:12.
Comment
-
pai vmax de pe dyno nu se compara cu vmaxu de pe sosea...unde intervine alta frecare cu aeru...plus ca astia de la dyno nu cred ca au coeficientul aerodinamic pentru logan,deci datele alea...sunt inexacte,mai stiu pe unu care acu 2 ani i-a dat vmax 235 km/h pe dyno...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sunt de acord cu tine..ti-am dat ex faza cu DYNO pentru ca acolo am vazut eroarea de afisaj,a vitezei aprox. exact.....dar pe sosea stiu doar ca am depasit 205 km/h afisajul dupa bord..cat era exact, nu pot sa iti spun...ce parere ai de jentile mele??Last edited by crististreulea; 8 February 2008, 12:12.
Comment
-
-
Originally posted by felixb View Post...ce parere ai de jentile mele??Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
sa fie, mc cristi xp........stii cum e, ma pun bine cu sefuLast edited by crististreulea; 8 February 2008, 12:13.
Comment
-
jantele MAM sant impecabile,nu au nici cea mai mica zgarietura...le-am cumparat acum 5-6 luni cu 1150 ron si le dau cu 700 ron, dar nu uita cauciucurile care sunt stas TOYO t1r in VLast edited by crististreulea; 8 February 2008, 12:13.
Comment
-
Cum e vorba aia ...tot raul spre bine....cand mi-am pus intercooleru' 2-3 zile am injurat, ca nu prea iesea cum vroiam eu ...nu iti pierde speranta..vi duminica nu ??... are masina vana, se misca foarte bine duminicaLast edited by crististreulea; 8 February 2008, 12:16.
Comment
Comment