LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
azi am luat o revista de tuning dar nu ii dau numele ca poate ma ia garda forumului ca fac reclama.surprinzator de cine credeti ca dau in revista?cei de la master tuner prezinta lui felixb.zice aici 102cp si 257 nm cuplu.mai zic astioa ca pe autostrada masina nu face figuri la 180km/h si trage in continuare depasind 200km/h.
PENTRU CEI CARE NU CREDEAU SAU NU CRED NICI ACUM sa ma contacteze pe PM si le zic revista(asta daca nu va-ti prins deja despre ce revista e vorba.
INCA ODATA CINSTE TIE FELIXBsigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Pune pagina din revista daca poti.
Comment
-
pe graficul de dyno scrie si numele,BOGDAN FELIXLast edited by Seba; 15 February 2008, 00:52.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
-
-
Sunt exact pozele care sunt la noi pe forum si mai sunt si cele cu pisele nemontate. Interesant.
Comment
-
da', domnu', auziti, la revista acolo n-a scris nenea ala de o cutie sparta ceva? sa stie poporu' la ce sa se astepte... ca vad ca MasterBomber isi face reclama la greu cu realizarea asta
Comment
-
, ai concluzionat tu... n-am nevoie sa apara ligheanu' in revista.
Cit despre Felix, eu il felicit pentru vointa, a devenit oarecum celebru ca dieselar convins. Mi-a trecut mie ceva pe la ureche, cind dormeam, de aia am zis ce am zis mai sus, intelege cine trebuie
Eu l-am intrebat pe felix dinainte sa-l cunoasteti voi, de una, de alta...
Acuma ce, si matale ai impresia ca am ceva cu Felix?
Comment
-
se intelege, bre, nu-i bai.
arata bine jantele pe masina, hai cu roll-cage-ul si mergem la Cupa
Comment
-
Ce mistocu articolul din revista ai dus la bun sfarsit demonstratia ta felix referitor la masinuta ... felicitari pentru aparitia in revista ... sa stapanesti masina sanatos in continuare.
Last edited by Cristi_Xp; 15 February 2008, 13:11.sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
Comment