LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pe ce drum ai prins viteza asta?..cum se comporta masina la viteza asta? avand in vedere ca ai suspensia schimbata?

Comment

• @laur:pe bucuresti-pitesti..super se comporta masina... am lasat-o si mai jos

@D-fens:a fost ceva de moment,fimiu a fost cu ideea

@Brutus:Asa e nasule,asa e...
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• cum ai mai coborat-o? ai mai taiat din arcuri?

Comment

• Primiti si felicitarile mele d-nu Felix. La mai mult!!!!!

Comment

• Originally posted by laur200445 View Post
            cum ai mai coborat-o? ai mai taiat din arcuri?
            arcuri sport poate?eibach coboara 3cm,weitec 3 cm,H&R 4.5 cm...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
              arcuri sport poate?eibach coboara 3cm,weitec 3 cm,H&R 4.5 cm...
              stiam cristi xp..dar felix are deja arcuri sport..dar a zis ca a coborat-o mai mult..de aia am intrebat cum a facut acest lucru...

Comment

• [QUOTE=felixb;76453@D-fens:a fost ceva de moment,fimiu a fost cu ideea...[/QUOTE]

Si tu te iei dupa cel mic?
                Mai stiu eu pe unul...
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by laur200445 View Post
                  stiam cristi xp..dar felix are deja arcuri sport..dar a zis ca a coborat-o mai mult..de aia am intrebat cum a facut acest lucru...
                  eventual din roti
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• @ Paulic...mersi

Comment

• cateva poze proaspete
                      Attached Files

Comment

• ce sa mai zic ... nu mai am cuvinte, masina ma lasa masca de fiecare data cand o vad, la fiecare intalnire

si mai mult, are si doi stapani calitatea I ... felicitari

Comment

• CAnnabYS te-ai plimbat cu masina lui felix sa vezi cum e?,eu m-am plimbat duminica la intalnire si e de belea masina,merita toti bani care ea investit in ridicarea performantelor motorului/masinii in general.

Comment

• Mama ce tare este facut....serios....adika este asa tunat...dar cu gust
                            Nu este facut asa taraneste
                            Marfa rau...sa-l stapaniti sanatosi

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                              cateva poze proaspete
                              vad ca ai scapat de manerele cromate,si de renault ,vopsit grila in negru...etc ! :P
                              super masina...incepe sa imi placa ! belea jantele...
                              mi se pare mie,sau ai ridicat-o putin datorita jantelor...
                              Last edited by Cristi_Xp; 26 February 2008, 20:23.

Comment

• @supercar nu am mers cu ea ... din respect ptr diferenta de varsta ... asa sunt eu mai manierat.

@cristi ... micile detalii fac totul, nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google