pe ce drum ai prins viteza asta?..cum se comporta masina la viteza asta? avand in vedere ca ai suspensia schimbata?
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@laur:pe bucuresti-pitesti..super se comporta masina... am lasat-o si mai jos
@D-fens:a fost ceva de moment,fimiu a fost cu ideea
@Brutus:Asa e nasule,asa e...
Comment
-
Originally posted by laur200445 View Postcum ai mai coborat-o? ai mai taiat din arcuri?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by laur200445 View Poststiam cristi xp..dar felix are deja arcuri sport..dar a zis ca a coborat-o mai mult..de aia am intrebat cum a facut acest lucru...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Comment
-
ce sa mai zic ... nu mai am cuvinte, masina ma lasa masca de fiecare data cand o vad, la fiecare intalnire
si mai mult, are si doi stapani calitatea I ... felicitari
Comment
-
Originally posted by felixb View Postcateva poze proaspete
super masina...incepe sa imi placa ! belea jantele...
mi se pare mie,sau ai ridicat-o putin datorita jantelor...Last edited by Cristi_Xp; 26 February 2008, 20:23.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@supercar nu am mers cu ea ... din respect ptr diferenta de varsta ... asa sunt eu mai manierat.
@cristi ... micile detalii fac totul, nu?
Comment
Comment