LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mie imi place cum arata cu tamburii si etrierii vopsiti rosii
    sigpic

Comment

• Originally posted by felixb View Post
      @: dsign. la cate ai spus, si nu sau adeverit,...ce ai zis acum este chiar nesemnificativ...

Nu-i nevoie sa fii rautacios cu cei care nu te lauda, mon cher. Mi-am spus parerea, ca doar am voie. Dupa convingerile mele, pina si Gigel care vinde cartofi in piata si-a vopsit tamburii la ARO 10 cu verde fosforescent. Eu unul nu vreau sa atrag atentia asupra faptului ca am un rahat de masina, care n-are discuri pe spate. Daca as avea niste etrieri cu 4 pistonase, crede-ma ca i-as vopsi cu cea mai stridenta vopsea, reflectorizanta chiar. Pina atunci, eu am optat pt negru mat, iar pt discurile si etrierii de fata am optat pentru bleu mat.

Macar la tine e si masina rosie, s-ar putea chiar sa arate bine, insa pe alta culoare este cih pt mine...

Misto ceasurile, insa nu inteleg rostul asezarii lor pe bord. Chiar, de ce nu pe stilp? Pe centrul bordului eu vedeam un turometru mare cu shift light
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Tamburi au si shcodele, seaturile, fiaturile, renaulturile asa ca nu te mai amagi atata ca nu ai discuri pe spate, si io asi fi vrut sa am discuri pe spate da decat deloc mai bn tamburi

PS: faina masina ;)
        Last edited by mishu_wrc; 16 April 2008, 17:19.
        ...de doi lei :p

Comment

@gigi-kent: ajunge la 1,2 bar

@cristi xp: asa voi face,...

stiu sa stock e 0.8 sau 1.ai marit-o tu sau asa era?
          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• @gigi-kent; da, este marita
            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Originally posted by mishu_wrc View Post
              Tamburi au si shcodele, seaturile, fiaturile, renaulturile asa ca nu te mai amagi atata ca nu ai discuri pe spate, si io asi fi vrut sa am discuri pe spate da decat deloc mai bn tamburi

PS: faina masina ;)

Nene, masinile alea au cai putini. Cum sari de 100 cai, deja au discuri pe spate.

In alta ordine de idei, sa vezi ce se uita lumea dupa masina asta, pe strada... Mai sunt cite unii pe care-i auzi "Degeaba, frate, tot logan ie..." Tare as vrea sa le vad mutrele pocite cind ii lasi in urma cu tot cu Passaturile lor tedeii de sute de mii de km...
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Modificat culoare bord si montat indicatoare..temperatura ulei ,presiune ulei si presiune turbo...urmeaza temperatura apa
                super ideea....si e bn ca au si utilitate....nu sunt numai de design....bafta in continuare....
                ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

• Nimic nou pe la orizont? Ceva poze noi?
                  nu conteaza ca nu sint schimbari pe masinuta, io doar vreau sa vad poze. cer prea mult?
                  asa ca
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Da felix chiar ca...mai pune si tu niste poze cu masinuta ta...in curand pun si eu cu a mea...sa vezi cum arata acum Bafta toate cele bune
                    Last edited by crististreulea; 29 April 2008, 22:04.

Comment

• Maine imi cumpar aparat foto(ce imi recomandati?), si promit voi pune poze...nu am aparat, la scapat fimiu, si nu mai este bun de nimic.Noutatea ar fi ca am schimbat lampile cu unele fumuri
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• WoW! Si stopuri ?!!!???

canon, orice canon
                        ceva in genul asta te-ar satisface pe deplin.
                        mie-mi place mic, cit de mic posibil
                        Last edited by crististreulea; 29 April 2008, 22:13.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Sustin si eu, ia un Canon. Modelul nu conteaza asa mult, dar sa vezi ce-ti trebuie tie.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea... fuge fantastic... multam de increderea acordata

Comment

• Faine ceasuri ai la bord ... se potrivesc ca nuca de perete.
                              Apropo, inca nu ai raspuns la o intrebare pe un alt forum ...

Comment

• Uite Felix pt tine si Andrei!
                                Last edited by Cristi_Xp; 6 May 2008, 03:11.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google