Chiar daca s-ar decolota ,se inlocuieste in cel mult 20 minute. Dar pina se decoloreaza, protejaza vopseaua si de pietricele si uv.
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Depinde...daca e vopseaua originala nu se intampla nimic.
Daca capota a fost revopsita...s-ar putea sa dai folia jos cu tot cu vopsea...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Cristi_xp; cred ca ai dreptate,vopseaua pe masina este originala
@AR-18-MOS; raspunsul a fost in conformitate cu afirmatia si vroia sa reflecte pateticul ei.Last edited by felixb; 18 May 2008, 20:26.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostDepinde...daca e vopseaua originala nu se intampla nimic.
Daca capota a fost revopsita...s-ar putea sa dai folia jos cu tot cu vopsea...ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
@felix, stie mosu din arad ce zice, nu-i nevoie sa-ti arati coltii la el doar ca nu iti aduce laude. Exista astfel de autocolant care se decoloreaza.
Recomand sa nu insisti de prea multe ori cu colantare/decolantare, vopseaua se va decoji la un moment dat, chiar daca este de fabrica. Cunosc cazuri reale, ti le pot prezenta oricind.
Comment
-
@dsign:Odata ce am luat hotararea sa imi pun autocolant,inseamna ca am luat in calcul toate problemele care pot interveni, PROBLEMA NU ESTE DE LAUDA, ci de pareri aruncate fara a fi cerute, cand riscul mi-l asum eu, nu mosu tau din Arad, sau tuLast edited by crististreulea; 28 May 2008, 09:17.
Comment
-
Am pus si eu niste pleoape...
Comment
Comment