LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar daca s-ar decolota ,se inlocuieste in cel mult 20 minute. Dar pina se decoloreaza, protejaza vopseaua si de pietricele si uv.

Comment

• Domnu felix, daca se poate un pret pt autocolant si firma la care ai apelat? pe mine m-ar interesa tot asa cum ai facut tu, capota, plafon si portbagaj. multumesc anticipat

Comment

• @Razvan_Dub: 300ron, 'colantari auto'
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Aham dar sa zicem ca dupa o vreme vrei sa dai jos sau se decojeste... nu va afecta lipiciu sau ce adeziv contine vopseaua ? se mai poate duce ?
          sigpic

Comment

• Depinde...daca e vopseaua originala nu se intampla nimic.
            Daca capota a fost revopsita...s-ar putea sa dai folia jos cu tot cu vopsea...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• @Cristi_xp; cred ca ai dreptate,vopseaua pe masina este originala

@AR-18-MOS; raspunsul a fost in conformitate cu afirmatia si vroia sa reflecte pateticul ei.
              Last edited by felixb; 18 May 2008, 20:26.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                Depinde...daca e vopseaua originala nu se intampla nimic.
                Daca capota a fost revopsita...s-ar putea sa dai folia jos cu tot cu vopsea...
                TRUE TRUE....mare adevar ai grait.....daca nu e o vopsea data cu "interes" s-ar putea sa "scalpezi" masinutza.....
                ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

• Sa o stapanesti sanatos.

Comment

• Frumos,simplu si frumos
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• @felix, stie mosu din arad ce zice, nu-i nevoie sa-ti arati coltii la el doar ca nu iti aduce laude. Exista astfel de autocolant care se decoloreaza.

Recomand sa nu insisti de prea multe ori cu colantare/decolantare, vopseaua se va decoji la un moment dat, chiar daca este de fabrica. Cunosc cazuri reale, ti le pot prezenta oricind.
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @dsign:Odata ce am luat hotararea sa imi pun autocolant,inseamna ca am luat in calcul toate problemele care pot interveni, PROBLEMA NU ESTE DE LAUDA, ci de pareri aruncate fara a fi cerute, cand riscul mi-l asum eu, nu mosu tau din Arad, sau tu
                        Last edited by crististreulea; 28 May 2008, 09:17.

Comment

• Imi place Loganul tau ..Din filmuletul de pe youtube am observat o singura chestie deranjanta: lipseste folia de pe geamurile fata.

Comment

• Maaaaama da e chiar misto combinatia arata foarte bine,doar prafu cred ca iti da dureri de cap pe negru,ca banuesc ca se vede orice pe portiunea neagra,sau nu? Bafta in continuare.

Comment

• Am pus si eu niste pleoape...
                              Attached Files

Comment

• Arata bine si cu pleoape misto

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google