LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Domnu jos cu palaria ......Arata super loganasul
    Grila nu vrei sa o inlocuiesti cu plasa?????
    In rest e ok, la ce modificari sa ne mai asteptam????
    Bafta

Comment

• Nu o mai vinde . Esti indragostit de ea prea mult ca sa o poti vinde, pe bune.... . Cum ti-a raspuns bff-ul cand a aflat ca nu-l mai dai? Ceva de genu
      MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Cred ca va cerati aiurea (daca va certati?!?!?!)oricum arata bine masinutele la amandoi,dar este topicul lui felix deci....Vorbim de felix (mai precis de masina lui )
        Imi pare bine ca nu vinzi masina,mai bine sa stea la tine care ti la eadecat sa ajung la cineva care nu il intereseaza,oricum u esti singuru' care stie cati bani si munca ai bagat in ea asa ca "by happy" ti-a iesit o masina frumoasa...
        Bv si bafta in continuare

Comment

• Scopul unui astfel de topic pe un astfel de forum nu este acela de a fi laudat. Eu am cerut in mod expres ca lumea sa nu-mi laude cazanul. Din punctul meu de vedere, Felix a lucrat la masina lui de o mie de ori mai mult ca altii (care dupa ce monteaza un abtipild au impresii de WRC). Eu ma leg doar de atitudinea colegului nostru fata de cei care nu sunt de acord cu oarece pareri ale dumnealui.

Imi pare rau ca faza cu turbina n-a mers, ar fi fost masina asta killer de ursi adusi din Italia.

Sa mai spun?!? Mi-e frica sa nu mi-o iau de la nenea Felix... Da spun, ca-i parerea mea : nush ce vedeti voi la pleoapele alea, ca mie mi se pare ca arata ca dracu. Zici ca-i o masina plingacioasa, nu una rea.

Oricum, frumusetea masinii nu se rezuma la niste pleoape de carton, ci la ce stie sub capota.

Bafta
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• E foarte tare masina.
            Rosul si negrul dau cel mai bine pe un logan.
            Ai tunat-o foarte frumos.
            Felicitari si s-o stapanesti sanatos.
            Anunturi auto

Comment

• Si eu zic ca ar fi ok ceva in genul atasamentului.. Nu prea reusit de altfel )
              Attached Files
              Last edited by crististreulea; 28 May 2008, 10:51.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Da arata mult mai bine asa cu negru

Comment

• Eu nu stiu de ce va mai certati
                  - felix daca tie iti place poate sa fie urita cu spume(masina) si nu conteaza parerea altora pentru tine, de aceea ai facut- o asa ca iti place altfel nu ai mai pune nimic pe ea
                  - eu zic ca ceea ce iti pui pe masina iti pui ca sa iti placa tie nu sa impresionezi pe ceilalti

- daca nu va place nu va uitati si gata,nimeni nu va opreste sa va dati cu parerea si nu este obligatoriu sa placa la toti,fiecare si subliniez fiecare face ce vrea cu banii lui si cu masina lui ,atita timp cit nu ma deranjeaza in trafic poate sa puna o suta de mii de stelute sau de basi sau de eleroane sau de pi.........De,cui nui place nu are decit sa se uite in alta parte si gata
                  pt tine felix - unora le place ceva ,altora alta parte de masina ,altora toata masina unele pareri sunt mai mult sau mai putin pertinente,eu zic sa le asculti pe cele bune(nu neaparat de lauda) si pe cele rele sa le uiti si sa mergi inainte cu toate modificarile care iti stau in cap si sa te ajute cine trebuie pe plan financiar si pe plan fizic(sanatate,timp,etc) sa le reusesti cit mai curind
                  Last edited by virtualmansorin; 28 May 2008, 11:41.
                  toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Aveam pretentii la tine dsign "pleoape de carton", la prestanta ta de inginer cunoscator de modificarii logan, dai si un sfat lui felix nu stiu ceva de genu -dale jos ca in momentu cand aprinzi angelu ia foc- . "pe acest forum nu se lauda" ei bine mai sunt si masini si oameni ce merita laude, ca unii au obrazul fin
                    MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Pai stiu ca felix a ales o solutie de compromis, n-am de ce sa-i zic sa le dea jos, ca abia le-a pus...

Pe mine ma enerveaza faptul ca niste unii s-au apucat sa faca niste faruri de toata jena, doar de dragul de a fabrica Angel Eyes pt Logan. Le-a iesit ca dracu, de te face sa montezi pleoape d-astea mari ca sa acoperi spatiul ala nefolosit al farului. Tin minte ca se vindeau la set la un moment dat (faruri + pleoape). Sa nu mai zic de partea cu iluminarea slaba si cu ledurile care se ard in veselie.

Speaking of... @felix, azi noapte am lucrat la niste faruri de Megane 2, asemanatoare cu astea de logan ca si constructie. Au iesit mult mai bine decit cu ledurile lor din fabrica. Veste a proasta e ca tot trebuie desfacut farul de pe masina, asta cu megane-ul a venit cu ele demontate. Vestea si mai proasta e ca atelierul s-a mutat temporar intr-un loc in care tu sigur ramai suspendat cu masina (gropi adinci si linii de cale ferata). Te anunt cind imi termin treburile, promisiunea-i promisiune
                      _

sigpic

Comment

• Am eu vedenii sau tu chiar ti-ai pus deflectoare de vint rosii?
                        acum imi explic postul tau pus la mine aici.
                        Attached Files
                        Last edited by crististreulea; 29 May 2008, 18:44.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• In spatiul acela nefolosit de la angel era bine daca din constructie sa aiba leduri ceva gen audi A4-A5, nu cred ca ar fi fost o idee rea, sau modificate ulterior cui iar placea
                          MotorSport pentru 402ml.

Comment

• @Fica: nu imi dau seama cum ar veni leduri montate in locul specificat de tine, si nici cum ar arata
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Pai cind s-au construit farurile "moda" era sa copieze BMW-ul, cu cercurile alea luminoase, inca nu aparuse Audi A5 (primul model cu DRL pe leduri in far). Orice proprietar de cazan numai bun pt programul RABLA viseaza sa-si puna pe tigaie fauri cu eingial aiz si leduri ca la Audi... Deja mi se face scirba...

Spatiul acela gol de la farul de logan putea sa nu existe din prima, daca chinezii aia gindeau 10 minute problema si faceau o singura lupa, mai mare, si una rectangulara pt faza lunga, mai mica. Dar e mai usor sa copiezi cu nesimtire.
                              _

sigpic

Comment

• Frumos Loganul! Nervos tare
                                Numai bine si spor la modificari!
                                http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                                NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google