Off-thejock3r tu esti o gluma?
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bueeeiiii, daca da felix pleoapele jos din cauza noastra, eu nu ma mai joc! Nu mai vin nici eu la intilniri !!!
@fica, bine ca ai glumit mai sus cu venitul la intilniri... Totusi, aveti grija cu driftanele printre copilasii aia, ca nu stii cum scapa vreunul o minge si fuge dupa ea...
Comment
-
Man daca tie iti plac pleoapele de ce sa le dai jos?
sa faci bucurie la unii sau altii?
mie daca imi place ceva poate sa fie pisat cu spume ca tot imi pun si mi se rupe de ce zice unul sau altultoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
La tine e ceva mai special, ai jante cromate, dotari de interior care aduc aminte de masinile cu stea in 3 colturi, etc. Se intelege.
Oricum, ideea de baza e ca iti place tie.
@felix, ar trebui sa te concentrezi asupra performantelor, nu sa te uiti la ce zice dsign&Co, ca noi raminem cu zisul
Comment
-
Originally posted by ficaNumai oamenii fara minte se joaca cu masina pe langa copii
Sa-ti aduci aminte de replica asta data viitoare cind mergi cu masina prin parc, stiu ce zic ca era s-o patesc...
@felix, ceva noutati?
Comment
-
@Dsign: Nimic important, umblu dupa omologare la jante si la cauciucuri.
Comment
-
Octavian,ce sa zic,exact asta e senzatia cand ii da treapta II si baga piciorul in acceleratie si acul de la ceasul turbinei sta pe la 1.5 bari
Sincer sa fiu il consider cel mai tare logan dci de pe forum ca si putere dezvoltata,performante dinamice.
Comment
-
Eu stiam ca avea 108 cp.....Dar trage mai bine ca un passat!!!!!!!!Cand bagi piciorul in ea in a 3 a te lipeste de scaun!Mie mi se pare ca e cel mai tare logan!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
Comment