LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Off-thejock3r tu esti o gluma?

Comment

• Bueeeiiii, daca da felix pleoapele jos din cauza noastra, eu nu ma mai joc! Nu mai vin nici eu la intilniri !!!

@fica, bine ca ai glumit mai sus cu venitul la intilniri... Totusi, aveti grija cu driftanele printre copilasii aia, ca nu stii cum scapa vreunul o minge si fuge dupa ea...
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Man daca tie iti plac pleoapele de ce sa le dai jos?
        sa faci bucurie la unii sau altii?
        mie daca imi place ceva poate sa fie pisat cu spume ca tot imi pun si mi se rupe de ce zice unul sau altul
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Mie unul,imi place cromul si nu il dau jos ca nu ii place cuiva de pe forum.

Comment

• La tine e ceva mai special, ai jante cromate, dotari de interior care aduc aminte de masinile cu stea in 3 colturi, etc. Se intelege.

Oricum, ideea de baza e ca iti place tie.

@felix, ar trebui sa te concentrezi asupra performantelor, nu sa te uiti la ce zice dsign&Co, ca noi raminem cu zisul
            _

sigpic

Comment

• Originally posted by fica
              Numai oamenii fara minte se joaca cu masina pe langa copii

Sa-ti aduci aminte de replica asta data viitoare cind mergi cu masina prin parc, stiu ce zic ca era s-o patesc...

@felix, ceva noutati?
              _

sigpic

Comment

• @Dsign: Nimic important, umblu dupa omologare la jante si la cauciucuri.
                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• @dsign: mersi pentru sfat, dar iti dai seama ca la asta ma gandesc mereu cand fac vreo prostie de acest gen.
                  @felixb: succes si bafta la omologare
                  MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Merci pentru plimbarea de azi cu masina ta,e ca un mic bolid,trage super bine.
                    Succes cu omologarea si sa ne zici in final cat te-a costat toata afacerea

Comment

• Oooooo...Ce inseamna ''un mic bolid''?
                      Arata fain, inteleg ca trage de rupe, pacat ca tre' sa ai grija la cutie sa n-o mai spargi...sau?

Am citit vreo 15 pagini (poate mi-a scapat ce e mai important) multi bani investiti, respect.

Comment

• Octavian,ce sa zic,exact asta e senzatia cand ii da treapta II si baga piciorul in acceleratie si acul de la ceasul turbinei sta pe la 1.5 bari
                        Sincer sa fiu il consider cel mai tare logan dci de pe forum ca si putere dezvoltata,performante dinamice.

Comment

• Cati cai are , si ce cuplu ?
                          sigpic

Comment

• Vezi...? Daca nu citesti si pui intrebari. Cauta ca spune si de cuplu si de cp. ))

Comment

• Mi-e lene sa caut)
                              103 cp si 260 NM ,am dreptate ?
                              sigpic

Comment

• Eu stiam ca avea 108 cp.....Dar trage mai bine ca un passat!!!!!!!!Cand bagi piciorul in ea in a 3 a te lipeste de scaun!Mie mi se pare ca e cel mai tare logan!
                                Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google