LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kenwood,in afara de un mic subwoofer de 6kg, JBL 200rms,(20 cm )la tub ,nimic nou.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Foarte frumoase engel-eyes-urile ... Copiate intocmai ca la un BMW. Originalitatea asta ... Cearcane ca la Audi nu-i faci?

Comment

• Copiem cercuri de BMW punem cearcane de Audi si de fapt e Dacie????Tu ai face asa ceva??
        sigpic

Comment

• Frumos loganul, mereu ne uimeste cu ceva, dar oare cand apare bff-ul si prin Mioveni, (ca asa am vz printr-un post) sa am ocazia sa il vad si eu live....
          zoom-zoom

Comment

• Eu chiar nu te inteleg Felix: omul a adus niste argumente obiective, iar tu ii dai peste nas cu niste raspunsuri total subiective.
            Scopul acestui thread este de a lauda dar si critica modificarile aduse de tine. Fiecare insa cu parerea sa....Deci cel care are ceva de spus, deja si-a depasit conditia.
            In alta ordine de idei, modificari cu bun gust, nu taranisme, motor performant, suspensii etc...Dar la originalitate asa este: farurile engel-ayes sunt specifice BMW. Arata f bine si pe masina ta, o completeaza, dar nu este originala ideea.
            Sanatate

Comment

• Nu stiu ce sa zic...Voi toti "cica" va spuneti doar parerea...Daca in asa ironic mod va ziceti parerea, mai bine nu mai ziceti...De-asta va raspunde asa felix, nu ca ar fi el cu nasu pe sus sau ca asa e el rautacios, doar ca oricine s-ar ataca la asa pareri ironice ;)
              si faza cum ca angel eyes-urile is tipic bmw si ca numai pe bmw arata bine...Nu stiu, dar sucks ideea...Numai in romania se critica gustul fiecaruia, in germania de exemplu chit ca pun un kkt pe masina mea, ceilalti zic cum ca arata bine sau rau...Dar nu critica si nu zic plin de ironie, aia isi respecta gusturile celorlalti...
              pana ajungem si noi la asa un nivel de "omenie" din pacate mai e...
              @felix : hombre, lasa-i pe invidiosi, u ai niste idei in cap, care-ti apartin, pana acum se vede ca ai bun gust si imaginatie, continua asa si o sa fie numa spre bine
              Life is short...play more!
              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• @bolo : CORECT ZIS !!!!
                sigpic

Comment

• NU stiu si nu inteleg de ce va certati atata?!!! Eu nu-L cunosc pe Felix si nici pe MOS personal si nici masinile lor nu le-am vazut in realitate. Va respect pe amandoi.
                  Acuma...! Masina lui Felix e chiar deosebita ,in ceeace priveste ochii de inger pot sa spun si imi permit fara sa se supere Norby pe mine ca ele ca vizibilitate nu sunt peste cele stok daca nu ai xenon pe ele.Ca aspect inclin sa spun ca DA arata mai bine fata de cele stok.
                  Si in ultimul rand faruriile de pe masina lui Felix nu sunt produse de BMW
                  Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Asa e Road Empire
                    sigpic

Comment

• Domnu' felix are niste gusturi bune dupa parerea mea si aceste gusturi se refelcta si in masina.
                      Asa ca lasatil sa isi puna ce vrea pe masina, daca vrea el poate sa mearga si fara parbriz sau fara faruri (cele cu pricina pe care se cearta toti ) daca lui asa ii place,asa ca nu mai fiti rautaciosi....

Comment

• Daca ar circula fara faruri ne-am supara pe el
                        Oricum,masina lu Felix arata bine bine, si nu inteleg de ce criticati anumite chestii...Cum ar fi angel eyes-urile. Si mai ales de ce critica unii care nu au? Oare din gelozie?
                        sigpic

Comment

• Sigur de gelozie, ca altfel si-ar vedea fiecare de masina lui. Dar de obicei astia care stiu numai sa critice au niste zdrente de masini care nici nu indraznesc sa le prezinte pe forum, asta de frica sa nu fie criticata.

Comment

• Paulic, mosu nu are o "zdreanta" de masina, pot sa spun ca e foarte bine intretinuta si are grija de ea,si e om de treaba!!
                            acuma nu stiu daca e invidios sau alte chesti de zice de faruri asa ceva,dar fiecare cu parerea lui!Si parerea mea despre aceste faruri este ca sunt numai de design,atata tot!
                            dar cum am zis mai sus fiecare cu parerea lui si fiecare cu gusturile lui!
                            PS:felixb, apreciez ce ai facut la masina pana acuma, iar din filmuletul acela postat de tine imi place cum ii in interior cu luminile schimbate,si mai ales ceasurile acelea marfa
                            Last edited by wizard24; 11 June 2008, 00:00.
                            sigpic

Comment

• Poate si eu am fost un pic rau in postul meu,dar te rog frumos sa urmaresti posturile lui mosu din urma, si pe urma sa spui daca el isi spune parerea fara nici o urma de rautate. Totodata tin sa spun ca asa cum tu il cunosti pe Mosu ,asa eu il cunosc pe Felix si pot sa zic ca nu sint multi oameni cu asemenea pasiune incit sa investeasca inca odata pretul loganului. Asta daca putem sa o numim investitie, sau doar bani cheltuiti din pasiune pentru masina lui. Acum te rog sa te uiti in urma si sa spui daca Mosu are dreptate in remarcile lui "prietenoase".Se leaga de faruri dar oare loganul este singurul care a copiat de la bmw? Foarte multe masini cu renume au copiat farurile. Cu ceva timp in urma audi scotea "quadro". Cit a durat sa fie copiat. La fel si cu decapotarea de la slk. Daca atitea marci au putut sa copieze de ce sa nu copieze si un amarit de logan ceva.
                              Astept raspunsul tau.
                              Last edited by PAULIC; 11 June 2008, 00:52.

Comment

• Am inteles, copiaza oricine si orice se poate copia!!
                                Eu nu am pus problema ca sa nu va cumparati faruri din acelea,eu vroiam sa spun ca pur si simplu ca e o investitie numai de look,pentru ca, la faza cu lumina(de care ai nevoie) sta prost,iar ca sa stea bine la cu lumina trebuie sa mai dai vre-o 4 mil pe niste xenoane!!Care de bani aia mai pui ceva si poti sa pui niste jante pe logan,dar cum am zis fiecare cu parerea si gusturile lui(eu nu i-am reprosat lui felix ca de ce le-a cumparat,si ca nu arata bine)!
                                DA,sunt si alte marci de masini care au copiat stilul de pe bmw, dar care daca le cumperi nu esti dezamagit ca se vede nasol!Poate pe viitor o sa apara si alte modele de faruri(cu imbunatatiri)care poate o sa se vada misto cu ele!La logan ii nasol ca este numai un singru model,nu ai din ce alege!
                                PS:iar legat de mosu, poate sa "scapat" si el la vre-o 2 posturi(asta e acuma si "noi" ne mai scapam sa scriem aiurea la vre-o cateva reply-uri),mosu nu a facut altceva decat sa-si exprime parerea in felul lui, legat de aceste faruri(acum sa vedem ce zice pe viitor)!
                                numai bine!(si nu ma bagati si pe mine in "cearta" asta,ca eu nu am cu nimeni nimica)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google