If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Abia astept sa ii dau talpa la mare am inteles ca mergem cam in aceeasi perioada
nenea felix ai zis ca imi dai o tura cu trocariciu nu? Cu cel mai tare trocarici dci de pe forum???(pina la noi versiuni de dci)
Nup, i-a taiat doar capetele din laterale, adica partile alea care directionau aerul spre radiator. Io stiu de ele ca tocmai am inlocuit grilele, si grilele alea 2 din bara din partea de jos ma uitam ca matza in calendar ce forma au
una peste alta, thumbs up felix, arata mai bine pe zi ce trece ;)
la bucuresti inca nu stiu cand ajung si poze postez azi mai pe seara sa ajung acasa cu modificarea barii mele.
@valeriuciprian: prelungirea am cumparat-o cu 1 milion, de la un baiat din Mioveni, cand am fost la intalnirea comuna. Dar nu mai stiu cum il cheama. Intreaba-l pe Tweety sau pe Katalyn ca poate stie vreunu din ei.
@iancucezar: mersi, cand o vedem si noi pe a ta?
Nu stiu cum se face ca topicul lui felix creeaza ........ Situatii de acest gen.
Da conductele sunt cat se poate de reale ,arata cat se poate bine, chiar cred ca ,contrastul de albastru cu rosu face vizibila prezenta lui.
Il invidiez pentru faptul ca poate sa faca aceste modificari si pentru ca are un copil cu gusturi ,cunostinte incontestabile in domeniu si nu stiu cum se face ca este cu un pas inaintea multora .
Prelungirea este super tare!
Inca un pas inainte...La naiba cum te mai ajung eu din urma!
Turbo pe 1.4?Daca "SGM" a scos putere buna si din 1.4 si din 1.5 cu turbo.Bine inteles cu modificari majore.Oricum adaptare turbo implica modificari...
Un lucru care ma lasa confuz este puterea motorului.Pe la intalniri se vorbeste cam usor de putere ...Nu vrobesc de masina ta felix ci de benzinari dar sunt super super curios cum trage.Este o masina super controversata!
Nu prea urmareste conturul mastii fata, asta-i adevarul, dar pe de alta parte nu stiu daca s-ar fi putut monta in asa fel. Ma gandesc ca trebuie respectate niste puncte de prindere, altfel va face cute si va sta urat. Iar cum sta acum, numai urat nu sta. Oricum, da mai bine la imagine decat fara acea "fusta".
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
M-am uitat live la ea si asta e forma ei.Nu cred ca poti sa o faci sa cada mai bine .Oricum ma bucur ca mai aduce cineva ceva nou si pe logan la bucuresti(bine inteles inafara de @Paulic cu care nu cred ca tine nimeni pasul)
Asa este, si Paulic a adus multe imbunatatiri la masina lui, insa Felix a fost singurul care a "stors" motorul in asa fel incat l-a imbunatatit cu mai mult de 50% ( ceea ce inseamna multa multa munca, mai ales sa te poti si folosi de el), deci nu stiu cine a tinut pasul cu Felix la imbunatatit performantele dinamice a unui motor diesel.
Masina e f tare, abia astept sa o vad personal.
@Felix: grila radiatorului o lasi asa stock? ( stiu ca am mai pus intrebarea asta, insa nu am capatat un raspuns) sau poate plasa? Personal cred ca ar arata mai bine cu grila radiatorului schimbata.
O idee: nu ar merge facute niste aerisiri in spoilerul fata,(sau unde crede proprietarul de cuviinta) cum aveau Mercedesurile mai vechi, dar sa fie utile, si anume sa directioneze aer spre sistemul de franare? Doar ca idee, nu-mi sariti in cap
Sanatate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment