LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu e legala treaba.

Comment

• Marfa de tot

Comment

• Super treaba... Ca intodeauna... Legale nu sunt multe dar ce sa-i faci... Pasiunea si gusturile conteaza

Comment

• F bine arata. Se imbina mult mai bine cu liniile masinii. Nu vad de ce nu ar fi legal.
          Multa bafta in continuare.

Comment

• A iesit prea misto, nici nu zici ca e facuta lucrarea ulterior.
            In privinta legalitatii, multe nu sunt legale, dar, decat un tips pus aiurea, la misto sa-ti sara in parbriz la o groapa (eu sunt patit, era sa-mi faca parbrizul varza), mai bine o masca facuta cu gust si prinsa bine.

Comment

• Arata Bine !!!!!!!!!!!!!

Comment

• Am zis eu ca nu arata bine ... ? Am zis doar ca nu e legal.

Comment

• Ce mai conteaza?Arata prea bine...
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Eu zic, ca conteaza, asta daca nu vrea sa aiba probleme cu Politia.

Comment

• Originally posted by AR-18-MOS View Post
                      Eu zic, ca conteaza, asta daca nu vrea sa aiba probleme cu Politia.
                      E frumos lucrata masca, arata bine. Pune-ti plasa si sus ca va iesi super. Iar cu legalitatea nu are nimic, nimeni nu se va intreba ce e cu masca aia. Cine crezi ca ar avea ceva ca tu ti-ai taiat putin din spoiler? In plus cine isi da seama ca nu e cumva masca de MCV sau de Prestige?

Comment

• Nea Felixe,bine lucrat. Mi-ai anticipat miscarea.

Comment

• Ioi...Pana la urma ai ales o cale de mijloc cu ce am vorbit noi la telefon ;))
                          arata superb, si la faza cu legalitatea...Daca schimb bara complet si are mai mult cu plasa, cum de obicei se intampla, aia nu e legala?
                          dar trecem peste, felix superb lucrat, abea astept s-o vad live
                          Life is short...play more!
                          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                            O mica modificare...
                            Frumos,imi place mult cum arata acuma

Comment

• Arata tare nasol, ce gusturii, si ce idee nasoala ai avut Felix cu modificarea barii.

Sa stii ca este nelegal deoarece raceste intercoolerul mai bine (asta e un dezavantaj pentru masina ta)

Eu zic ca ar fi mai bine pentru legalitate, sa-ti dau eu bara mea si sa facem schimb (are aceasi culoare -rosu)

Sa o dai jos ca se vede tare urat...........Poate asa va ajunge mai repede la mine
                              MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Felix...Ai grija pe unde o parchezi prin oras...K fica sta la panda ;)
                                Life is short...play more!
                                http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google