Nu pot sa ma abtin si o mai spun inca odata dupa acest forum felix are cel mai frumos dci fara sa jignesc pa nimeni bafta cu problema si ai grija de ele ca este o bijuterie asa masina
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fara a fi acuzat de lipsa de modestie, este cel mai puternic Logan(cu motorizare diesel sau benzina de fabrica)...Daca stiti altul, il astept la 'cumparaturi'.Last edited by felixb; 20 August 2008, 22:16.
Comment
-
TIME OUT . . . Ieri am condus aceasta masina . . . Am ramas putin marcat . . . Sincer daca va trece prin cap ca-l puteti provoca mai bine va recomand sa va ganditi la un suc la o baie rece la altceva pt ca pur si simplu nu are rost masina trage exceptional . . . ;) oricum din cate am auzit o sa fie loc de mai multi magarusi soon.
S-o stapanesti sanatos domnule Felix ;)
Comment
-
Originally posted by GGI78 View PostPe langa ca este frumos trebuie specificat ca este si cel mai puternic diesel-ar
Dintre care masini?
Originally posted by felixb View PostFara a fi acuzat de lipsa de modestie, este cel mai puternic Logan(cu motorizare diesel sau benzina de fabrica)...Daca stiti altul, il astept la 'cumparaturi'.
1. nu mai posta consecutiv
2. iar incepi?
3. cel putin dintre loganurile dci si multe mpi-uri
4. in afara de intercooler si turbina, tot restul masiniiLast edited by Seba; 22 August 2008, 03:18.
Comment
-
@ AR-18-MOS :
ma uit la semnatura ta si nu inteleg...
-dublu V8...Hai ca ar fi o traducere 16V, sau stiu eu ceva gen W12 de la VW, dar nu am auzit pana acum de W8.
-cinci cilindri...Aaa...Daca ar fi V8, gen 8 cilindri in V, cade cu 5 cilindri, iar daca ar fi 16V...Iar cade faza cu 5 cilindri...
asa ca zic sa incetezi cu "rautatile" astea gratuite, si sa te uiti in propria ograda...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Pai daca el nu isi poate aduce un argument la ceea ce a zis. DIn ce a spus @GGI78, ar rezulta faptul ca BFF-ul ar fi cel mai puternic diesel. Aici e gresit, cel mai puternic diesel dintre ce? Sa nu uitam termenii compararii! Daca e din toate mtorizzarile la Logan, atunci ar avea dreptate, daca e din toate dieselurile din lumea(dupa cum se poate interpreta) atunci e eronat.
Comment
-
Care vrei invitatie la FIA GT, sambata si duminica de 2 persoane?.La ora 18 merg sa le iau de la PRO-TV
Comment
Comment