Nu miroase iar a flame, nu? Ca va "ard"...
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Off topic!
nu sa traiti...
dupa cum se vede noi suntem pasnici rau, pana apare mos in peisaj, asa din cand in cand, si strica armonia...
distractie placuta felix la curse ( FIA GT ).
sper ca faci ceva poze, io apar la buc luni cu munca pentru o zi ;))Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
In sfarsit ti-a venit mintea la cap. Din turbo-dieselarul(Megane) tau poti face un adversar de teapa BFF-ului, ca din benzinar slabe sanse. Tare imi este teama sa nu abandonezi proiectul.Last edited by felixb; 25 August 2008, 22:41.
Comment
-
@virtualmansorin: apuca-te si pune turbocompresor pe el sau pe 1,4...Sau pe 16v. AI ZIS BINE PANA LA UN PUNCT," daca pui "
@alex86:Serios?...ASA O FI cum zici tu , faceam referire la motorizarile de pe Logan(GGI78, are 1,6 8V)
Comment
-
Eu imi pun banii pe benzinar turbo in acest caz, fara suparare pt felix, insa plaja mare de uratie ajuta mult in acest caz. Dar, pina la proba contrarie, esti imbatabil.
Comment
-
Da asa am zis si eu "daca" si numai daca,dar zilele nu au intrat in sac,cine ma cunoaste stie ca nu sunt normal,asa ca in clipa cind voi avea 4000 de coco scrie pe trocariciul meu "tuning by elia"toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Eeeeeeeeee Sorine, daca pui turbina pe benzinar se schimba datele problemei. Baga repede turbina.
Succes George, bff-ul te asteapta.Last edited by felixb; 26 August 2008, 11:59.
Comment
Comment