Gata cu caterinca ca unii nu stiu de gluma si sar de parca ar fi vorba de ei!Felix te astept luna viitoare daca tine vremea cu noi la CET!!(ps. Au mutat tirurile inca 200m mai incolo)
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gata cu gluma Stuke, iti stau la dispozitie, tragem si o filmare ca asa e frumos.Cel care pierde posteaza.Toate ca toate, dar nu ma provoca.
Comment
-
Originally posted by Stuke View PostGata cu caterinca ca unii nu stiu de gluma si sar de parca ar fi vorba de ei!Felix te astept luna viitoare daca tine vremea cu noi la CET!!(ps. Au mutat tirurile inca 200m mai incolo)
Comment
-
133 cp?! Sunt curios in cat timp face suta. Undeva pe la 8.5 banuiesc.
Felicitari. Iar cearta cu Stuke a fost la vrajeala, nu? Ca sa mai atragi lumea pe aici sau ce? Vad ca pe 23 noiembrie spuneai asta::
Originally posted by felixb View PostNu stiu ce se intampla cu masina mea, nu mai trage la fel si da mult fum alb.,mai bine o lasam naiba STOCK si nu mai aveam probleme, pana la urma nu este decat un amarat de logan.NU RECOMAND CRESTERE DE PUTERE MAJORA (distrugeti motorul si cutia).Am spart cutia de 2 ori, si am inceput sa am probleme la motor, m-am saturat...Fac masina si o vand.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Da Bossake ai si tu dreptate. Cu cat am mai multe vizionari si cu cate mai multe pagini pe thread cu atat mai multe incasari de partea mea. Ce sa fac si eu, la criza care e ...Cred ca scot suta undeva pe la 5-6 sc. Ma crezi?
Comment
-
Citez bossake : "Scuze pt unele cuvinte mai acide la adresa carcotasilor, dar asta e momentul cand trebuie sa incurajam omul nu sa-l impingem mai jos."
Este ca te'ai suparat cand ai aflat ca nu e stricata... Si te'ai chinuit sa scrii un ditamai romanul cu pareri de rau degeaba?
la dracu... Iti dau dreptate ! Si eu m'as fi enervat! )
Comment
-
Superb, ce mai ... Fara cuvinte ne-ai lasat felix.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
Comment