LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gata cu caterinca ca unii nu stiu de gluma si sar de parca ar fi vorba de ei!Felix te astept luna viitoare daca tine vremea cu noi la CET!!(ps. Au mutat tirurile inca 200m mai incolo)
    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• Gata cu gluma Stuke, iti stau la dispozitie, tragem si o filmare ca asa e frumos.Cel care pierde posteaza.Toate ca toate, dar nu ma provoca.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• O poza cu motorul?
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Asa asa..Domu` Felix , sa vedem actiune
          Succes !

Comment

• Unde ai facut softul dc. Nu e un secret >?Cred ca ai scapat ieftin si cu reparatia de ti-a intrat iar ,la suflet .
            sigpic

Comment

• Originally posted by Stuke View Post
              Gata cu caterinca ca unii nu stiu de gluma si sar de parca ar fi vorba de ei!Felix te astept luna viitoare daca tine vremea cu noi la CET!!(ps. Au mutat tirurile inca 200m mai incolo)
              Ce satisfactie ai sa te dai cu felix daca stii ca ti-o da orice ora nu te inteleg

Comment

• Gby..Masinuta nu a avut nimic..Decat dorinta de mai multa putere..Ceea ce s-a rezolvat
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ma bucur ca a revenit BFF-ul... Sper sa avem timp sa dam o linie pana vine zapada

Comment

• 133 cp?! Sunt curios in cat timp face suta. Undeva pe la 8.5 banuiesc.
                    Felicitari. Iar cearta cu Stuke a fost la vrajeala, nu? Ca sa mai atragi lumea pe aici sau ce? Vad ca pe 23 noiembrie spuneai asta::

Originally posted by felixb View Post
                    Nu stiu ce se intampla cu masina mea, nu mai trage la fel si da mult fum alb.,mai bine o lasam naiba STOCK si nu mai aveam probleme, pana la urma nu este decat un amarat de logan.NU RECOMAND CRESTERE DE PUTERE MAJORA (distrugeti motorul si cutia).Am spart cutia de 2 ori, si am inceput sa am probleme la motor, m-am saturat...Fac masina si o vand.
                    iar fisa de dyno e facuta in 22 noiembrie.
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Da Bossake ai si tu dreptate. Cu cat am mai multe vizionari si cu cate mai multe pagini pe thread cu atat mai multe incasari de partea mea. Ce sa fac si eu, la criza care e ...Cred ca scot suta undeva pe la 5-6 sc. Ma crezi?
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Citez bossake : "Scuze pt unele cuvinte mai acide la adresa carcotasilor, dar asta e momentul cand trebuie sa incurajam omul nu sa-l impingem mai jos."
                        Este ca te'ai suparat cand ai aflat ca nu e stricata... Si te'ai chinuit sa scrii un ditamai romanul cu pareri de rau degeaba?
                        la dracu... Iti dau dreptate ! Si eu m'as fi enervat! )

Comment

• Felicitari masina arata super bine si banuiesc ca merge SUPER BINE.

Abia astept sa vad cum dai rusine la multe masini cica cu PRETENTII
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Ai luato inainte celor de la dacia care vor sa scoata benzinaru ala de 133cp )....Bravo domnu' felix
                            ...de doi lei :p

Comment

• Superb, ce mai ... Fara cuvinte ne-ai lasat felix.
                              Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                              http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Un final grandios Felicitari Felix ! Un om cu multa pasiune in tot ceea ce face,iar rezultatele nu au intarziat sa apara.Multa bafta in continuare tie,BFF-ului si nu in ultimul rand lui Andrei un baiat de nota 11

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google