LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Seba View Post
    Am vazut graficul. No comment! De la 2000 si ceva ai putere maxima. Teoretic ar trebui sa n-ai adversar la masini cu tenta sport. La kilogramele loganului si la cuplul motorului, ar trebui sa-ti alegi ce masini sa bati la liniuta sa-i omori pe aia cu pisicute din 1900 toamna ce se cred zmei. Apropo, un 7.5 e foarte plauzibil la ce cuplu ai si la rapoartele cutiei.

soboBN: mama, ce descoperire ! adevarul e ca radem-radem, dar felix poate sustine o acceleratie de 0.5G timp de 7 secunde. Eu cu 1.6 benzinar am avut 0.8G mai putin de o secunda, in rest 0.5-0.4-0.3...Si cu 0.2x am terminat sprintul pana la 100km/h in ceva mai mult de 10 secunde. Daca felix imi da avans de 3 secunde, inseamna ca va termina cu 5-6 masini in fata lejer
    Hai frate nu te rade de mine ..Nu stiu la ce m-am gandit pe moment cand am scris faza..Da acuma am citit-o iara..Si suna aiurea ))
    Cumpar volan de Duster

Comment

• Felicitari pentru ce ai facut

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
        O poza cu motorul?
        voi face poze, dar sa fi sigur ca este acelasi motor 1,5 DCI-65 CP. Bafta tie D-fens.
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Smecherie rau masina
          Logan 1.6MP

Comment

• Nu mai e acelasi motor felix...Nici tu nu mai stie ce mai ai in masina asta...Si ce marca mai e...

Comment

• Auzi felix ... La vara cand vi la mare ... Sa ne dam si noi putin )
              Logan 1.6MP

Comment

• Originally posted by TWeetY View Post
                ...Nici tu nu mai stii ce mai ai in masina asta...Si ce marca mai e...
                Cred si eu,la cate a schimbat...
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Frumos arata , e rapida si consuma putin ... Ca al tau e dizel si lumea vb Loganu` de rau
                  OFFTOPIC: cum sa-i mai intelegi , ca toti care au vazut masina ta , au zis da` frate e superba, da` e LOGAN - nu vi se pare ca sunt incuiati ?!
                  Respectele mele , te-am intrebat si eu intr-un post cat te-a costat chestia de pe plafon(schimbat , sau colant sau vopsit ce e habar nu am dar arata bine) . MS
                  1.6 MPi Icy White

Comment

• Este autocolant,ti-am scris pe privat.

Comment

• Poza promisa cu motorul.
                      Attached Files

Comment

• Dar nu e vopseaua originala nu?..Daca nu ce rosu e asta ..Ca e tare frumos
                        http://www.loganclub.ro/forum/signat...ic11550_11.gif

Comment

• Fain motor

Comment

• Originally posted by Andrey dci View Post
                            Poza promisa cu motorul.
                            ce dracu e cu furtunu ala ?
                            sa nu-mi spui ca-i filtru de aer sport la dizal ?
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu e filtru normal. La diesel nici nu prea e recomandat sa pui alt filtru. Ala e furtunul dar e infasurat in banda izolanta.

Comment

• Bff-ul a primit o baterie Varta 74ah Blue Dynamic silver 400ron.
                                Attached Files
                                Last edited by Andrey RS; 1 December 2008, 14:51.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google