LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos cum rupe aderenta pe treapta 1

Comment

• Originally posted by silviu_cos View Post
      Ia mai arunca ochiul odata... Pleaca in secunda 23 ( atunci se misca acum kilometrajului) si in secunda 30 e la 100... Sa zic ca ar mai fi cateva sutimi dar oricum !
      10.3s scot eu cu a mea stock !
      Da silviu la 23 sec da drumul la ambreiaj...Dar nu uita ca acul la 100km/h nu are atat...Nu ma crezi vezi pe gps,0-100km/h se face pana cand acul e pe 110km/h in bord.
      Nu ma crezi verifica cu un aparat numit accelerometru G-Tech si cu ala vezi exact in cat timp scoate masina ta 0-100km/h.

Comment

• Asta sa o crezi tu, la 105 km/h am 100 km/h...Ai pus vreo data masina pe dyno? Si din unghiu in care este facuta filmarea, acolo esti, poate chiar mai mult de 105 km/h...Lasa-ma cu corectitudinea gps-ului.Ma insel eu sau esti carcotas?...auzi si tu 8-9, poate in visele tale. BFF-ul in conditi normale si fara 60 kg a lui fimiu ia sigur sub 7sc. Acceptati realitatea fara sa va ofticati.
        Last edited by felixb; 1 December 2008, 22:59.
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Datele sunt prezentate, nu mai faceti speculatii pe tema lor.
          Fiecare cu dioptriile lui.
          Felicitari pt rezultat Felix.

Comment

• Aw doamne ... Iei 0-100km/h sub 7 .. . Amuzant esti domnule Felix. Ai 0-100 km/h in putin peste 9 . Nu te mai minti singur p'aici ...

Comment

• La 17 ani aveam aceeasi manifestare...La 23 nu prea, e jenant.

Comment

• Felicitari Felix!

Comment

• Motorizare: -RS-diesel- .. No comment ... . Stiu ca esti mandru de masina ( arata bine , trage bine fata de cum tragea stock ) si nu suporti sa ti'o critice cineva ... Dar sa scoti 100 sub 7 secunde .... Pff. Poate nu am citit eu tot topicul .. Ai schimbat motorul ? Ai vreun 2000 benzina + turbo ? ...

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                    Aw doamne ... Iei 0-100km/h sub 7 .. . Amuzant esti domnule Felix. Ai 0-100 km/h in putin peste 9 . Nu te mai minti singur p'aici ...
                    tu mai faceai scandal si in thread-ul cu liniute ca nu stiu ce mari masini ai facut.Nu are rost sa imi stric seara.

felix tre sa umblu cu sapca dupa mine ca daca ne intalnim sa am ce da jos in fata ta.Bafta man
                    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Originally posted by gigi-kent View Post
                      tu mai faceai scandal si in thread-ul cu liniute ca nu stiu ce mari masini ai facut.Nu are rost sa imi stric seara.
                      Te inseli ... Eu n'am facut nici'o masina tare ... Altii se lauda p'acolo .

Vreau ca Mos Craciun sa'mi aduca un Logan ca al lu' Felix ...

Comment

• Felicitari Domnu` Felix , la mai mare , sau la mai putine secunde
                        Razvane...Nu te`a potolit nici un admin dupa injuraturile si cearta de la sectiunea "liniute , curse logan" ?
                        Ar trebuit sa fi umpic urecheat... Nu e frumos ce faci tu aici.

Comment

• Unde am injurat eu ? /... Fa diferenta intre jignire si injuratura ( ...

Vreau ca Mos Craciun sa'mi aduca un Logan ca al lu' Felix si unul 1.4 sa fac Bertone 1.8 ...

Comment

• Pentru toti forumisti LOGAN CLUB sunt simplu Felix, fara domnu va rog mult. Va multumesc pentru felicitari si la mai mult daca se poate. Multumesc.

Comment

• Terminati cu cearta si incercati sa fiti civilizati.

Comment

• Nu ne certam .. Discutam in contradictoriu ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google