Frumos cum rupe aderenta pe treapta 1
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by silviu_cos View PostIa mai arunca ochiul odata... Pleaca in secunda 23 ( atunci se misca acum kilometrajului) si in secunda 30 e la 100... Sa zic ca ar mai fi cateva sutimi dar oricum !
10.3s scot eu cu a mea stock !
Nu ma crezi verifica cu un aparat numit accelerometru G-Tech si cu ala vezi exact in cat timp scoate masina ta 0-100km/h.
Comment
-
Asta sa o crezi tu, la 105 km/h am 100 km/h...Ai pus vreo data masina pe dyno? Si din unghiu in care este facuta filmarea, acolo esti, poate chiar mai mult de 105 km/h...Lasa-ma cu corectitudinea gps-ului.Ma insel eu sau esti carcotas?...auzi si tu 8-9, poate in visele tale. BFF-ul in conditi normale si fara 60 kg a lui fimiu ia sigur sub 7sc. Acceptati realitatea fara sa va ofticati.Last edited by felixb; 1 December 2008, 22:59.
Comment
-
La 17 ani aveam aceeasi manifestare...La 23 nu prea, e jenant.
Comment
-
Motorizare: -RS-diesel- .. No comment ... . Stiu ca esti mandru de masina ( arata bine , trage bine fata de cum tragea stock ) si nu suporti sa ti'o critice cineva ... Dar sa scoti 100 sub 7 secunde .... Pff. Poate nu am citit eu tot topicul .. Ai schimbat motorul ? Ai vreun 2000 benzina + turbo ? ...
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostAw doamne ... Iei 0-100km/h sub 7 .. . Amuzant esti domnule Felix. Ai 0-100 km/h in putin peste 9 . Nu te mai minti singur p'aici ...
felix tre sa umblu cu sapca dupa mine ca daca ne intalnim sa am ce da jos in fata ta.Bafta mansigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by gigi-kent View Posttu mai faceai scandal si in thread-ul cu liniute ca nu stiu ce mari masini ai facut.Nu are rost sa imi stric seara.
Vreau ca Mos Craciun sa'mi aduca un Logan ca al lu' Felix ...
Comment
-
Felicitari Domnu` Felix , la mai mare , sau la mai putine secunde
Razvane...Nu te`a potolit nici un admin dupa injuraturile si cearta de la sectiunea "liniute , curse logan" ?
Ar trebuit sa fi umpic urecheat... Nu e frumos ce faci tu aici.
Comment
-
Pentru toti forumisti LOGAN CLUB sunt simplu Felix, fara domnu va rog mult. Va multumesc pentru felicitari si la mai mult daca se poate. Multumesc.
Comment
Comment