o intrebare am si eu , ceasurile montate unul din ele am inteles ca-ti indica temperatura la ulei , unde ai montat sonda ? sau o are montata din fabrica ? astept lamuriri daca se poate , merci anticipat .
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@zizoo: 16v scoate suta in 10 secunde si un pic, felix o ia cam in 8 secunde. ce sa se dea cu 1.6 8v, care are inca o secunda peste 16v? vorbesc de ala stock...unul cu chip, evacuare, filtru, se apropie de un 16v, dar fara alte modificari nu are cum sa spere nici macar la 9 secunde pana la suta.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Zizoo nu isi are rostu' sa ma dau, nu ca as avea ceva cu 8v sau 16v, dar e prea mare diferenta si placerea mea e sa fac alte marci de masini chipurile "cu pretenti". Uite un filmulet cu un 1,6 8v tare,tare, cand aveam 112 cp...http://www.youtube.com/watch?v=jzpjnEPMtOILast edited by felixb; 9 January 2009, 17:03.
Comment
-
foarte frumos stiu masina (fic) m-am dat cu el cand aveam decat chip si el umbla cu vrajeli ca nu are nik masina , cand am zis ca vreau sa ma dau cu un logan cineva a vb cu tine si tu nu ai onorat , te-ai dat cu un renault si ... ,pe urma cu o tigra .... , dar oricum bafta si mai vb...Last edited by Seba; 11 January 2009, 16:51.
Comment
-
@seba:
pe mine nu ma intereseaza cifre eu am propus el a refuzat , daca e tare masina de ce nu se da sa imi dea si mie un tir sau doua , sa vedem nu?
@felixb:
stiu loganul cu Fic ne-am intalnit si mergea pe burta ca masina lui e stock , ne-am incercat cand aveam doar soft si sa iti spuna si el ce s-a intamplat ca am inteles ca va cunoaste-ti , eu vroiam sa vad cat poate masina ta ce e rau in asta?
Comment
-
Masina lui Fik nu era stock, in fine nu o sa-ti fac placerea...e mai tare a ta , poate o vedem si noi pe My Ride si zi-mi cine esti , ce logan ai sa vedem si parerea lui Fik , asa e frumos.Last edited by felixb; 9 January 2009, 17:53.
Comment
-
-
Originally posted by Iulian View Post"nimic deosebit" , cata ironie..
e stock? daca e stock imi cer scuze
Originally posted by felixb View PostStiam ca esti tu, si oricum Fik te face...
Comment
-
Ia exemplu de la Fik si pune-ti una, daca vrei sa ajungi la performantele lui, bate 1,6 16v...Last edited by felixb; 9 January 2009, 18:19.
Comment
Comment