LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o intrebare am si eu , ceasurile montate unul din ele am inteles ca-ti indica temperatura la ulei , unde ai montat sonda ? sau o are montata din fabrica ? astept lamuriri daca se poate , merci anticipat .
    ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• Sonda de temperatura ulei vine la pachet cu ceasul... mai trebuie cumparat un adaptor pentru sonda care se monteaza pe blocul motor inaintea filtrului de ulei

Comment

• Frumos logan sa il stapanesti sanatos,acum am inteles ca trage de vreo 150 (de la amici tai stiu)dar stiu ca stai pe la 125 si nu inteleg de ce nu te dai cu loganul 1.6 8v este prea slab?

Comment

• raspuns - DA..prea slab
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @zizoo: 16v scoate suta in 10 secunde si un pic, felix o ia cam in 8 secunde. ce sa se dea cu 1.6 8v, care are inca o secunda peste 16v? vorbesc de ala stock...unul cu chip, evacuare, filtru, se apropie de un 16v, dar fara alte modificari nu are cum sa spere nici macar la 9 secunde pana la suta.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Oricum 0-100 nu-i ceva edificator, faceti si voi un 0-130, sa vedeti acolo diferente mari (adica simulati o liniuta )) )

Comment

• Zizoo nu isi are rostu' sa ma dau, nu ca as avea ceva cu 8v sau 16v, dar e prea mare diferenta si placerea mea e sa fac alte marci de masini chipurile "cu pretenti". Uite un filmulet cu un 1,6 8v tare,tare, cand aveam 112 cp...http://www.youtube.com/watch?v=jzpjnEPMtOI
                Last edited by felixb; 9 January 2009, 17:03.
                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• foarte frumos stiu masina (fic) m-am dat cu el cand aveam decat chip si el umbla cu vrajeli ca nu are nik masina , cand am zis ca vreau sa ma dau cu un logan cineva a vb cu tine si tu nu ai onorat , te-ai dat cu un renault si ... ,pe urma cu o tigra .... , dar oricum bafta si mai vb...
                  Last edited by Seba; 11 January 2009, 16:51.

Comment

• @seba:
                    pe mine nu ma intereseaza cifre eu am propus el a refuzat , daca e tare masina de ce nu se da sa imi dea si mie un tir sau doua , sa vedem nu?

@felixb:
                    stiu loganul cu Fic ne-am intalnit si mergea pe burta ca masina lui e stock , ne-am incercat cand aveam doar soft si sa iti spuna si el ce s-a intamplat ca am inteles ca va cunoaste-ti , eu vroiam sa vad cat poate masina ta ce e rau in asta?
                    Last edited by Seba; 11 January 2009, 16:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Masina lui Fik nu era stock, in fine nu o sa-ti fac placerea...e mai tare a ta , poate o vedem si noi pe My Ride si zi-mi cine esti , ce logan ai sa vedem si parerea lui Fik , asa e frumos.
                      Last edited by felixb; 9 January 2009, 17:53.

Comment

• este un logan alb b-05-ziz nimic deosebit la ea
                        Last edited by Seba; 11 January 2009, 16:54.

Comment

• "nimic deosebit" , cata ironie..
                          e stock? daca e stock imi cer scuze

Comment

• Stiam ca esti tu, si oricum Fik te face...

Comment

• Originally posted by Iulian View Post
                              "nimic deosebit" , cata ironie..
                              e stock? daca e stock imi cer scuze
                              nu am nik facut la ea niste bari vopsite, o pereche de jenti

Originally posted by felixb View Post
                              Stiam ca esti tu, si oricum Fik te face...
                              daca zici tu, a fixat turbina electrica, gata merge acuma?
                              Last edited by Seba; 11 January 2009, 16:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ia exemplu de la Fik si pune-ti una, daca vrei sa ajungi la performantele lui, bate 1,6 16v...
                                Last edited by felixb; 9 January 2009, 18:19.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google