LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SSI View Post
    Cat la suta e alegerea lui Andrei?
    imi place ca ai pus intrebarea asta. si m-ai facut curios si pe mine...asteptam raspuns
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Un turbo si un bov ar fi super pe motoru asta , bafta cu el si sa ne ti la curent cu modificarile aduse

PS: am vazut angel-eyes pe clio, belea
      ...de doi lei :p

Comment

• 31 - 22 = 9 secunde. . Ca uitasem ....
        Attached Files
        Last edited by Razzvan; 23 January 2009, 00:25.

Comment

• Asa da nenea FELIX... hai cu turbina si internele la schimb... pe asta vreau sa-l vad la 300CP... felicitari pentru noul BFF

Comment

• Frumos clio sa ai parte de el si sa mearga cum iti doresti

Comment

• Renou va ramne cam stock e suficient si 170 Acum BFF e Senzatie majora cu 40Km/h))

Originally posted by SSI View Post
              pentru herghelie cred. Sa-l stapanesti sanatos.Cat la suta e alegerea lui Andrei?
              Hai ca si eu sunt curios Andrei Turbo-Dieselar convins??
              Last edited by GOLAN91; 23 January 2009, 00:36. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• Sa inteleg ca Renault-ul este noua ta masina ?

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Si spor la modificari ca nu cred ca te abtii sa nu ii faci nimic.

PS: Sa ma plimbi si pe mine cu el daca vrei.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Mersi de urari baieti,deocamdata ii fac o resoftare (maine) iar luni mergem la schimbat distributia cu tot cu pompa si mai vedem la fata locului ce mai este de schimbat.Cu impresi despre masina pe parcurs...Razzvan am niste ibalgin pentru tine, vindeca sigur greata si suferinta.Andrei a propus sa luam un clio ,dar decizia a fost a mea.
                  Last edited by felixb; 23 January 2009, 07:43.
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Nu fi ma ofensat ... e ceva de la 14 secunde la 9 secunde ( care tind spre 10) ....

Comment

• mai iar incepeti?
                      felix, acu ai ceva material care face 7 secunde din fabrica. vezi unde-l duci, numa sa nu pocneasca. stiu ca n-o sa-l lasi "curat" si c-o sa-l tiganesti, dar vezi ca polizorul aspirat nu creste asa usor ca tractorul cu turbo...stii si tu, de fapt sa ai bafta cu masina si sa-ti placa.
                      cum nu ma pot abtine, o sa te intreb totusi: cum de-ai ajuns de la tractorist convins sa fii prelucrator prin aschiere?
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ce e frumos ii place si lui Dumnezeu.
                        Sa ai parte de ea fara incidente !
                        PS , cand mergem la curse legale ?

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                          mai iar incepeti?
                          Vreau o cifra de la tine Seba ! :P...

Comment

• Frate..9-le tau care tinde spre 10 il scoate streulea cu remapare..Daca te uiti pe youtube..scoate si 10,24s.Sigur Bff-u scoate mai bine.
                            Cumpar volan de Duster

Comment

• Uita-te pe youtube si zi'mi secunda cand pleaca si secunda cand ajunge la 100km/h.

Comment

• pfoai, iar se incepe? cine il crede, ok, cine nu-l crede, iar ok! acum nu mai are cu ce sa va dovedeasca ca nu prea mai are cu ce

asteptam cat mai putine secunde cu Clio-ul
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google