Originally posted by SSI
View Post
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Renou va ramne cam stock e suficient si 170 Acum BFF e Senzatie majora cu 40Km/h))
Originally posted by SSI View Postpentru herghelie cred. Sa-l stapanesti sanatos.Cat la suta e alegerea lui Andrei?sigpic
Comment
-
Mersi de urari baieti,deocamdata ii fac o resoftare (maine) iar luni mergem la schimbat distributia cu tot cu pompa si mai vedem la fata locului ce mai este de schimbat.Cu impresi despre masina pe parcurs...Razzvan am niste ibalgin pentru tine, vindeca sigur greata si suferinta.Andrei a propus sa luam un clio ,dar decizia a fost a mea.Last edited by felixb; 23 January 2009, 07:43.
Comment
-
mai iar incepeti?
felix, acu ai ceva material care face 7 secunde din fabrica. vezi unde-l duci, numa sa nu pocneasca. stiu ca n-o sa-l lasi "curat" si c-o sa-l tiganesti, dar vezi ca polizorul aspirat nu creste asa usor ca tractorul cu turbo...stii si tu, de fapt sa ai bafta cu masina si sa-ti placa.
cum nu ma pot abtine, o sa te intreb totusi: cum de-ai ajuns de la tractorist convins sa fii prelucrator prin aschiere?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment