LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Road_Empire: Pentru ce-am zis mai devreme... "situatii speciale" cum ar fi depasirile la limita, dar asta e punctul meu de vedere, nu stiu pentru ce tunat omul motorul, intreaba-l pe el .
    @Sooky: JR5, dar poti s-o rupi si pe-asta.

Comment

cutia jr5 e mai rezistenta oleaca...cam cat ar costa sa schimb cutia?sti cumva?
      Last edited by Cristi_Xp; 28 December 2007, 01:56.

Comment

~2000euro dar ca sa fii mai sigur intreaba-l pe Andrei.

Comment

mai bine o las asa cum e(resoftata)...
          Last edited by Cristi_Xp; 28 December 2007, 01:56.

Comment

mie nu imi place dar daca tie iti place so stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Da dom'le, frumos. Un logan cu gust. Felicitari si sa o stapanesti sanatos.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

man, nu stiu daca sunt recente sau nu pozele dar in caracterizarea masinii spui k ai folii cu transparenta 50% pe laterale fatza ...pozele spun altceva

Comment

Originally posted by virtualmansorin View Post
                  mie nu imi place dar daca tie iti place so stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea
                  ESTI DRAGUT,mersi....dupa logan, golf, mai ai ceva?

Originally posted by grassu View Post
                  man, nu stiu daca sunt recente sau nu pozele dar in caracterizarea masinii spui k ai folii cu transparenta 50% pe laterale fatza ...pozele spun altceva
                  Last edited by Seba; 25 June 2008, 10:22.
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

mie unul imi place masina, ceea ce conteaza este ca fiecare isi aranjeaza masina dupa propriile gusturi, multi ar trebui sa se uite mai intai la ale lor masini, daca au, si apoi sa comenteze, iar atunci, este doar o parere;) numai bine tuturor!

Comment

arata bine masina ai investit cu cap in ea

O singura parte nu imi place la ea..grila si sigla de la renault, daca era masina mea o scoteam si faceam ceva mai simplu.

Inca ceva te sfatuiesc sa iti dai toate siglele jos de pe masina, cu cat e mai "curata" cu atat arata mai bine...parerea mea
                      sigpic

Comment

Nu te agita atata , chiar crezi ca actipildu cu "Mos Wanted" e la moda ? daca ai investit niste bani , nu o strica cu actipild dastea.
                        Si aici vorbeam de masina ta , nu de ce ar trebui sa faca uni si alti.
                        La multi ani tuturor!!!!!
                        sigpic

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
                          Nu te agita atata , chiar crezi ca actipildu cu "Mos Wanted" e la moda ? daca ai investit niste bani , nu o strica cu actipild dastea.
                          Si aici vorbeam de masina ta , nu de ce ar trebui sa faca uni si alti.
                          La multi ani tuturor!!!!!
                          scutestema de comentari

Comment

in primul rand inainte de a comenta..despre ce au facut altii la propriile masini..invatati..sa va respectati..mie unul mi-a placut masina domnului felix...nu imi permit sa spun felix numai din pricina faptului ca este cu multi ani mai mare decat mine..si asta tine de respect..parerea mea....eu respect pe toata lumea...asta in primul rand.. si abia apoi daca imi permit sa spun ceva cu parere la masina..asta chiar daca mie personal nu imi place..dar asta e...gusturile nu se discuta....Sarbatori fericite!.....

Comment

Originally posted by laur200445 View Post
                              in primul rand inainte de a comenta..despre ce au facut altii la propriile masini..invatati..sa va respectati..mie unul mi-a placut masina domnului felix...nu imi permit sa spun felix numai din pricina faptului ca este cu multi ani mai mare decat mine..si asta tine de respect..parerea mea....eu respect pe toata lumea...asta in primul rand.. si abia apoi daca imi permit sa spun ceva cu parere la masina..asta chiar daca mie personal nu imi place..dar asta e...gusturile nu se discuta....Sarbatori fericite!.....
                              ms Laur, tocmai despre asta era vorba.....cei 7 ani de acasa (nu dau sfaturi,decat daca mi se cer...nu judec masina cuiva din punctul meu de vedere si mai ales nu imi dau cu parerea despre masina altuia--RISC SA-L RANESC..etc etc.etc. CE ESTE BUN SI FRUMOS PTR MINE,POTE FI RAU SI URAT PTR CELALAT...ORICE BARBAT PUNE SENTIMENT IN MASINA LUI SI FACE O PASIUNE DIN MASINA LUI. INVATATI SA NU MAI FITI SUPERFICIALI RESPECTA OMU DE LANGA TINE, RESPECTA-I OPINIILE, GUSTURILE....etc. etc .........TINE-O ASA LAUR TE RESPECTI PE TINE IN PRIMUL ...Iti doresc un An Nou bun cu multa sanatate si noroc....SA TRAIESTI OMU-LA MULTI ANI

P.S pana la urma sa meritat sa -mi iau castane ,mai sant si oameni educati in tara asta......oricand ptr tine Felix...mi-ar face placere

Comment

Asa se intampla de fiecare data. Cand isi prezinta cineva masina apar altii si zic ca nu e frumoasa, ca de ce a facut aia sau alte chestii. Dar totusi, ar trebui sa inteleaga ca e masina fiecaruia si face ce vrea cu ea si trebuie respectate gusturile fiecaruia.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google