LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci cei care sunt de pe dacia club se cunosc ,sunt numai mistocari ,fratilor stati la voi acolo ca ala este site de mistocari ,masina si-o face cum vrea fiecare si daca te deranjeaza ca are crom pe ea vino sa te intalnesti cu mine sa te ingrop in crom ,asa ar trebui sa pui si tu pe ea ca sa nu mai iti cada tabla aia veche din anii 70 ,eu folosesc pt aspect pt tine este bun ca ranfortare ,cine este deranjat inseamna ca se simte
    Nu va mai dati voi tari ca aveti supar masini ,mai bine lasati omul in pace si sa va abtineti de la aberatii de tot felul
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by felixb View Post
      Imbunatatiri: Arcuri Racing Nick si amortizoare bilstein -4cm
      Jante MAM pe 15
      Cauciucuri TOYO proxes T1R 205/55/15
      Faruri Angel Eyes si lampi LEXUS STYLE
      Evacuare BORLA
      Folie spatele 90%, fata 50%

Audio:Casetofon: PIONEER P88RS,
      Difuzoare: spate 150w RMS jbl gti t595
      Difuzoare: fata DLS UP6 150 RMS pe 16
      Subwofer: HERTZ seria HI ENERGY
      Statye DLS ra50
      Condensator

Motor: 103cp si 260 NM

Poze nu pot sa atasez, ca nu ma lasa
      schimbat lumini bord {pe albastru}....uitasem
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Lol uite asa mi a ajuns si mie masina pe la sectiunea asta (prestige-ul de langa a ta) . Sa o stapanesti sanatos si acum vazand si pozele imi aduc aminte ca ne am intalnit odata duminica cu baieti .... mijto de tot stai la capitolul sonorizare . Bafta inca odata
        P.S. mai am o remarca de facut la adresa colegului nostru RSX ... parerea mea ca ai fost cam obraznic cand ai dat replica de mai devreme, nu ai anii lui felixb in primul rand. Nu mi o lua in nume de rau dar cum tu ti ai permis sa scrii replica cu pricina si eu acum imi permit sa iti atrag atentia. Ramai cool papa... Am rugamintea sa nu dai replica decat daca ai ceva util de spus si te mai rog sa iti alegi bine si cuvintele.
        La adresa GOLAN91 nu mai are rost sa spun nimic el nici permis nu are (poate o sa te mai scoata in lume un permis auto), apropo nu am nimic cu tine dar cum permis nu ai cred ca nici masina nu ai deci .... lasa-l totusi pe tatal tau sa isi dea cu parerea ... e mai "abilitat" ca tine
        sigpic
        Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

mai am o poza
          Attached Files

Comment

Originally posted by felixb View Post
            Imbunatatiri: Arcuri Racing Nick si amortizoare bilstein -4cm
            Jante MAM pe 15
            Cauciucuri TOYO proxes T1R 205/55/15
            Faruri Angel Eyes si lampi LEXUS STYLE
            Evacuare BORLA
            Folie spatele 90%, fata 50%

Audio:Casetofon: PIONEER P88RS,
            Difuzoare: spate 150w RMS jbl gti t595
            Difuzoare: fata DLS UP6 150 RMS pe 16
            Subwofer: HERTZ seria HI ENERGY
            Statye DLS ra50
            Condensator

Motor: 103cp si 260 NM

Poze nu pot sa atasez, ca nu ma lasa
            imi place ce ai schimbat la masina,zi si mie cum se vede cu farurile astea angel fata de alea stock?
            te-ai gandit sa pui si xenoane,macar pe faza scurta?

Comment

si mie imi place ce a facut .....e foarte multa munca bagata in masina...sa ai grija de ea...si spor in continuare
              0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                imi place ce ai schimbat la masina,zi si mie cum se vede cu farurile astea angel fata de alea stock?
                te-ai gandit sa pui si xenoane,macar pe faza scurta?
                Sunt mai bune farurile stock bineinteles ca m-am gandit la xenoane mai precis bi xenoane dar nu prea stiu ce sa-mi iau mai bun.

Originally posted by iooon_cug View Post
                si mie imi place ce a facut .....e foarte multa munca bagata in masina...sa ai grija de ea...si spor in continuare
                Sa fie omu,.mersi.
                Last edited by crististreulea; 6 January 2008, 14:53.

Comment

N-ai cum sa pui bi-xenon pe angel-eyes ca ai 2 becuri separate, deci trebuiesc doua becuri cu xenon.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                    N-ai cum sa pui bi-xenon pe angel-eyes ca ai 2 becuri separate, deci trebuiesc doua becuri cu xenon.
                    Spune-mi te rog Andrei ce mi-ar trebui la farurile mele,dar mai intai de toate sa-ti spun ce vreau eu,vreau xenon pe faza scurta si pe proiectoare. Spune-mi ce mi-ar trebui,recomanda-mi ceva ca nu ma pricep.
                    MULTUMESC!...nu uita am angel eyes.

Comment

Pentru faza scurta iti trebuie un kit de xenon H1, iar pentru proiectoare unul H11. Culoarea eu recomand sa fie de 6000k (cum e la masinile cu xenon din fabrica), se vede cel mai bine cu ele. De asemenea culoarea sa fie la fel si la faza scurta si la proiectoare, ca altfel se vede urat.
                      Ai si o poza cu spectrul culorilor pentru xenon.

Vezi ca aici e un thread cu kituri de xenon, dar poti sa cauti si pe net sa cumperi, sau de la magazine de tuning.
                      Attached Files
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc de raspuns Andrei, o sa studiez problema. Sa treaca vijelia asta si poate o sa-mi pun si eu.
                        Last edited by crististreulea; 7 January 2008, 09:00.

Comment

in primul rand .... salut .... imi place golanu tau .... ti`a iesit super marfa ... insa cei de la renault cred ca au gresit ... cand au facut grila de culoarea masinii ... dupa parerea mea nu da bine la ochi .... in rest .... nu vad nici un defect la masina .... felicitari ... si ... imi pare rau pentru cutie ai vrut sa o urci mai sus de 103cp ?
                          Last edited by crististreulea; 6 January 2008, 14:54.
                          Logan 1.6MP

Comment

pana la urma ti-ai pus pleoape la faruri ca arata mai bine - in rest e super OK

Comment

Originally posted by pitt
                              ...sa stau si eu cu grija ca oricand se poate sparge cutia si la mine? ...
                              eu zic sa nu abuzezi, profita doar daca trebuie. si eu am remapare si amu felixb m-a speriat de am facut febra musculara la buci

Originally posted by felixb
                              Mi-au placut filmuletele si mai mult de toate, mi-au placut atmosfera creata si legatura dintre voi (LOGAN CLUB Timisoara).

am vazut filmuletul,cat cuplu? ,cati cai? aveai la testul ala cu masina resoftata?(10,13s) parca?
                              sintem preceni, toti sintem preceni.
                              da, eu sint acela cu filmul de pe youtube, 10,17 mai exact :p. dar ca sa nu sara iara careva de cur in sus, acel 10,17 secunde 0-100/km/h pe ceas :d
                              Last edited by crististreulea; 7 January 2008, 20:24.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                                eu zic sa nu abuzezi, profita doar daca trebuie. si eu am remapare si amu felixb m-a speriat de am facut febra musculara la buci

sintem preceni, toti sintem preceni.
                                da, eu sint acela cu filmul de pe youtube, 10,17 mai exact :p. dar ca sa nu sara iara careva de cur in sus, acel 10,17 secunde 0-100/km/h pe ceas :d
                                Asta am inteles, (10,17) dar ma interesa cati cai si ce cuplu aveai la momentul ala. Bineinteles, daca stii exact(daca ai masurat pe dinamometru)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google