naspa treaba si eu care am deschis topic cu tunning 1.5 dic la 85 Cp cu ganduri de inlocui turbina pentru a da si mai multi cai motorului .... mai ma gandesc, oricum laudabila si curajoasa initiativa.
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by SUPERCARnu ai cum sa patesti asa ceva stai linistit,nu am auzit la nimeni sa pateasca asa ceva la un benzinar 1.4 de cand sa lansat loganul.
motorul tau de 1.4 nu poate sa dezvolte atatia nm din cuplu(ca un diesel) nici dupa castigi 30% din resoftare
no offense
Comment
-
respect!! eu zic sa mai lasi lumea sa isi zica parerea.. daca tot ai pus poze aici ca sa iti spun sincer modificarile exterioare nu sunt extraordinare pacat de stopurile alea lexus style si de faruri mare pacat pt ca ai pus o gramada de chestii pe ea care nu isi aveau rostul... ca taximetristii aia care se duc la tard si isi cumpara manere cromate , capac de rezervor cromat, invelis pt oglinda cromat... ala nu se numeste tunning !!! oricum daca tie iti place sa o stapanesti sanatos si ai grija de ea
Comment
-
mult noroc in continuare... te vedem la Paltinis? Te fac un "zar"?
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View Postrespect!! eu zic sa mai lasi lumea sa isi zica parerea.. daca tot ai pus poze aici ca sa iti spun sincer modificarile exterioare nu sunt extraordinare pacat de stopurile alea lexus style si de faruri mare pacat pt ca ai pus o gramada de chestii pe ea care nu isi aveau rostul... ca taximetristii aia care se duc la tard si isi cumpara manere cromate , capac de rezervor cromat, invelis pt oglinda cromat... ala nu se numeste tunning !!! oricum daca tie iti place sa o stapanesti sanatos si ai grija de ea
Comment
-
Originally posted by dsign View Postmult noroc in continuare... te vedem la Paltinis? Te fac un "zar"?
Comment
-
Originally posted by gigi-kent View Postfelixb te rog zi niste treburi in legauta cu cutia.cum,cat de tare?aici pe PM sau mess.
Comment
-
Uite imbunatatiri de TAXIMETRIST
Imbunatatiri: Arcuri Racing Nick si amortizoare bilstein -4cm
Jante MAM pe 15
Cauciucuri TOYO proxes T1R 205/55/15
Faruri Angel Eyes si lampi LEXUS STYLE
Evacuare BORLA
Folie spatele 90%, fata 50%
Audio:Casetofon: PIONEER P88RS,
Difuzoare: spate 150w RMS jbl gti t595
Difuzoare: fata DLS UP6 150 RMS pe 16
Subwofer: HERTZ seria HI ENERGY
Statye DLS ra50
Condensator
Motor: 103cp si 260 NM si asta nu e tot............................................... .....
Comment
-
da... ti'am spus sunt impresionat de modificarile pe care le'ai adus masinii tale si sa iti zic mai la obiect eu vorbeam de stema aia de renault(care e pe toate taxiurile din gara si nu numai) si de dungile negre... care le'am vazut pe mai multe masini .. si daca nu am fost politicos imi cer scuze !!! mi'am spus doar parerea atat ... in rest .. foarte frumosLast edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:33.
Comment
-
nu ai de ce sa iti ceri scuze...........vezi ce inseamna sa iti dai cu parerea obictiv si in cunostinta de cauza.....acum suna altfel exprimarea, si accept parerea ta....apropo, dungi ca ale mele nu cred ca ai vazut pe TAXIURI SI NICI EMBLEMA ASA CA A MEA,....sa traiesti frumos iti urezLast edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:34.
Comment
-
@felixb: Iti mai pui xenon? Dupa mine, asta e o dotare importanta, tinand cont ca e si o dotare pentru siguranta ta.
Comment
-
Da, sigur ca da. Chiar azi vroiam sa ma duc la unu prin Pipera, stabilisem de duminica, si mi-a zis azi ca nu are H1, are H11, dar vreau sa le pun pe amandoua deodata(faza scurta, proiectoare), sa nu bat doua drumuri...
Originally posted by D-FENSSalut felix!Am inteles ca ti-ai reparat masinuta si ma bucur ca n-o mai vinzi.Vei reveni asupra tuningului?Last edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:39.
Comment
-
Dungile de pe masina lui felix se vor a fi imitatie de sticker de la Loganul de cupa... este el realizat un pic neatent, insa asa ceva nu se vede pe taxiuri. Embleme de Reno se mai vad pe taxiuri, la fel si faruri si stopuri
ma, ce nu stiu eu, ti-ai pus bara stabilizatoare? is curios de-o chestie, d-aia intreb
Comment
-
unii sunt chiar invidiosi si isi bat joc de munca altora, buna sau rea , imi pare rau domnilor administratori si moderatori , dar acest topic lasa de dorit cu atat mai mult cu cat lasati mizeria sa cada pe langa voi... ma intreb ce rost aveti aici?
sincer inovatia omului este laudabila si curajoasa in acelasi timp ... daca lasam farurile deoparte , dungile voastre si alte chestiuni de 2 lei pentru mine , va intreb cati dintre voi v-ati modifica taxiurile - pt ca toti pana la urma avem logan ( frigider,taxi, barca... etc) cu ceea ce a incercat el, un tuning la motor ... cati s-ar apuca de asa ceva? de buna sau de proasta calitate cum i-a iesit omului acum..iar voi sunteti ca vulturii pe el.
daca acest om a facut o treaba buna sau rea si el crede ca e buna lasa-ti-l ca creada ca e buna si nu va mai zgariati pe ochi pentru atat... schimbatul jantelor dureaza 5 min si se cumpara din magazin , sunt cateva piese insa si reglaje la motorul omului care inca nu se gasesc in magazin si tin de partea mecanica, la soft e normal l-a ajutat cineva ca nu cred ca se pricepe niciunul dintre voi; sunt de acord si cu suspensia
poti baga intr-o masina mii de euro si sa iasa sau sa nu.. mai mult decat intr-o femeie, asta pentru unii se numeste hoby si uneori starneste invidia
ca sa nu mai vb vorbe ..... dati cezarului ce e al cezarului facand o comparatie cu ce a realizat el si ce ati realizat voi, si nu va mai legati aiurea de oameni...chiar daca in cazul de fata nu a mers asa cum si-ar fi dorit, i-a cedat cutia.
si ca sa inchei aici nu sunt de acord si va spun inca odata atragand atentia ADMINISTRATORILOR si MODERATORILOR, cu atacutile la baioneta si cu ofensele- "ESTE PERMIS ASA CEVA?" daca da hai ca denigram adresa formului prin limbaj trivial si alte prostii..
Sper ca veti lua masuri, va multumesc pentru atentie si va rog sa ma scuzati daca am exagearat
Comment
Comment