LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by felixb View Post
    660 RON buc,cu tot cu tva.....dar marele avantaj il confera greutatea lor 4.99 kg la jentile pe 15*
    belea...ma faci ca strang bani sa imi iau si eu

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
      belea...ma faci ca strang bani sa imi iau si eu

Isi merita fiecare banut,am incercat vreo trei marci de jenti dar O.Z.-ul ramane O.z...si sunt acceptabile si la pret ....super calitate ,fiabilitate ,performanta
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

@felixb de unde ai gasit sa-ti iei jantele? Si eu caut tot niste oz-uri, inca nu m-am decis ce model.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

felix, fara suparare, dar la cati bani ai bagat numa ca sa fie loganu tau altfel, nu mai bine era un clio rs cum au multi? asta nu inseamna ca nu-s de acord cu modificarile la masina, mai ales pe partea tehnica. restul sincer nu ma "coafeaza"... a, daca acel castig estetic are si-un castig clar pe partea de performanta, da, sunt super de acord...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
            felix, fara suparare, dar la cati bani ai bagat numa ca sa fie loganu tau altfel, nu mai bine era un clio rs cum au multi? asta nu inseamna ca nu-s de acord cu modificarile la masina, mai ales pe partea tehnica. restul sincer nu ma "coafeaza"... a, daca acel castig estetic are si-un castig clar pe partea de performanta, da, sunt super de acord...
            nu am bagat bani sa fie loganul meu altfel(mai cu mot)........in afara de dungile alea TIGANESTI(CARE A FOST O PLACERE LUI FIMIU), minerele cromate(care mie chiar imi plac), emblemele schimbate.......nimicuri in concluzie........(nu sunt adeptul body kiturilor), ai sa vezi ca tot ce am schimbat are legatura cu performanta( mai putin farurile...dar sa remediat problema prin xenoane).......cauciucuri,suspensie,motor.....gene rand, o
            aerodinamica mai buna, o stabilitate mai buna, o putere mai mare, o luminozitate mai mare.......etc,etc........ iti spun ador loganul meu, ce sa-ti mai spun de fimiu e lesinat dupa el........asa ca modificarile mele exterioare sunt minore,nesemnificative ptr mine. In concluzie modificarile exterioare minime iar cele de performanta RADICALA (audio,motor,suspensie....facilitati, gen deschidere porbagaj...xenoane). Ptr perfomanta bag bani oricind cu placere Urmeaza niste jante mai performante si mai usoare si niste scaune fata mai usoare (ce parere ai influenteaza performanta masini?). ce sa-i mai fac?...da-mi o idee SA MARESC PERFORMANTA ca nu mai stiu. Toba galagioasa nu pun, pedalele nu le schimb, admisie degeaba schimb TURBINA SA O SCHIMB NU SE POATE ,DISCURI FATA FOARTE SCUMPE.........daca nu iti place parasolarul meu(glumesc) e treaba ta....important este ca ii place lui fimiu....MASINA MEA ESTE DE FAPT MASINA NOASTRA .......DA-MI O IDEE BUNA SA MAI UMBLU LA PERFORMANTELE MASINI Satisfactia unei placeri (de orice natura), nu se masoara in BANI cheltuiti

Comment

eu as schimba discurile fata cu niste discuri ventilate si gaurite de la Brembo care le-am vazut la Racing Nick in bucuresti si cu placute tot de la Brembo eu zic ca franarea va fi mai eficienta.
              PS. Nu sunt scumpe ci doar 500 ron discurile amandoua.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                @felixb de unde ai gasit sa-ti iei jantele? Si eu caut tot niste oz-uri, inca nu m-am decis ce model.
                am gasit la intersectia Drumul Sari cu Drumul Taberei si pe Alexandriei dupa Petrom si autogara......ce sa-ti zic,vezi si tu ce te prinde

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                  eu as schimba discurile fata cu niste discuri ventilate si gaurite de la Brembo care le-am vazut la Racing Nick in bucuresti si cu placute tot de la Brembo eu zic ca franarea va fi mai eficienta.
                  PS. Nu sunt scumpe ci doar 500 ron discurile amandoua.
                  buna idee, habar nu aveam de ele....ai?

Comment

Uite aici http://www.***********.ro/gpl/romani...hmr/100-g.html

Vad ca pretul sa marit la 864 ron
                    Placutele de frana costa 306 ron

http://www.***********.ro/gpl/romani...hmr/100-g.html

Comment

... Ptr perfomanta bag bani oricind cu placere Urmeaza niste jante mai performante si mai usoare si niste scaune fata mai usoare (ce parere ai influenteaza performanta masini?). ce sa-i mai fac?...da-mi o idee SA MARESC PERFORMANTA ca nu mai stiu. Toba galagioasa nu pun, pedalele nu le schimb, admisie degeaba schimb TURBINA SA O SCHIMB NU SE POATE ,DISCURI FATA FOARTE SCUMPE.....DA-MI O IDEE BUNA SA MAI UMBLU LA PERFORMANTELE MASINI
                      Satisfactia unei placeri (de orice natura), nu se masoara in BANI cheltuiti
                      o cuie etajata scurt, in 6 trepte, cateva deflectoare de aer, capota cu extarctor de aer, eleron spate (unul calculat si executat calumea, nu cumparat direct din targ, ca ala nu ajuta), placa sub masina, deflector sub "fusta" spate, extractor, respectiv compresor pe praguri, vortex-generator pe acoperis, dar discrete, nu aripioare de rechin...
                      mai vrei idei?
                      biele gaurite, pistoane forjate si usoare, supape marite, volanta un picut usurata...turbina mai mare, chiar daca mai si costa. satisfactia nu se masoara in bani, nu?
                      ai bani suficienti la cate idei am?
                      discuri pe spate, cred ca merg discuri de megane, sunt aceiasi rulmenti pe tamburii nostri cu discurile de megane...
                      gata, ca fac altii ce vreau eu sa fac pe masina proprie si n-o sa mai aibe farmec
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                        o cuie etajata scurt, in 6 trepte, cateva deflectoare de aer, capota cu extarctor de aer, eleron spate (unul calculat si executat calumea, nu cumparat direct din targ, ca ala nu ajuta), placa sub masina, deflector sub "fusta" spate, extractor, respectiv compresor pe praguri, vortex-generator pe acoperis, dar discrete, nu aripioare de rechin...
                        mai vrei idei?
                        biele gaurite, pistoane forjate si usoare, supape marite, volanta un picut usurata...turbina mai mare, chiar daca mai si costa. satisfactia nu se masoara in bani, nu?
                        ai bani suficienti la cate idei am?
                        discuri pe spate, cred ca merg discuri de megane, sunt aceiasi rulmenti pe tamburii nostri cu discurile de megane...
                        gata, ca fac altii ce vreau eu sa fac pe masina proprie si n-o sa mai aibe farmec
                        nu am tupeu de asa ceva..... turbina mai mare sigur as pune ...dar nu am gasit pe nimeni sa imi faca....si discuri megane daca merg dar tot asa e problema de meserias.....iar restul nici gand...........si chiar daca as vrea sa fac este foarte greu sa dai de MESERIASI...OMULE VORBESTE DE LUCRURI REALIZABILE LA NOI

Comment

in afara de dungile alea TIGANESTI(CARE A FOST O PLACERE LUI FIMIU), minerele cromate(care mie chiar imi plac), emblemele schimbate.......nimicuri in concluzie........
                          ti-ai dat si singur seama
                          dungile sunt discutabile...ca seamana cu loganele alea de cupa...treaca de la mine ,cu noile jante se vor potrivi...cea mai mare problema e ca e diesel...si restul ce le-ai enumerat mai sus
                          P.S. stiam pe cineva care vindea Brembo ventilate cu 80 oiro bucata... 8mil e cam mult...
                          Last edited by Cristi_Xp; 2 February 2008, 20:29.
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                            ti-ai dat si singur seama
                            dungile sunt discutabile...ca seamana cu loganele alea de cupa...treaca de la mine ,cu noile jante se vor potrivi...cea mai mare problema e ca e diesel...si restul ce le-ai enumerat mai sus
                            P.S. stiam pe cineva care vindea Brembo ventilate cu 80 oiro bucata... 8mil e cam mult...
                            dieselu o problema?...nici vorba.....Turbo-Dieselar convins .....mai stau cu ele pana le termin .. mersi

Comment

nu ,doar ca vrei sa ii dai un aer de masina de rally si nu se prea potriveste diesel...
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sa vezi cum merge....macar un pic de aer de rally sa aiba

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google