LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frate tu ma omori cu zile.dupa ce ai avut puterea sa treci peste hopul cu cutia,ai mai bagat si o carca de bani in ea.respect frate pentru tot ce ai facut pana acum si ce vei mai face.poate ne intalnim la ******* day daca vii.
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

se tine tare felix al nostru... OZ-urile alea imi faceau si mie cu ochiul, numai ca n-am gasit albe la vremea respectiva...

nene, 80% din clientii mei sunt taximetristi, daca nu fac banul de la ei, nu mai am cu ce sa te "fugaresc" (sper sa accepti gluma)

In alta ordine de idei, astept jantele, sunt curios ce am pierdut (desi eu tot pe 17" vroiam atunci)
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
        nu ,doar ca vrei sa ii dai un aer de masina de rally si nu se prea potriveste diesel...
        uita-te la campionatul german de turisme si vezi ce face seatul TDI- aici nu sunt de acord cu tine, dungile arata ok, culoarea cred eu ca e o problema, trebuia ceva mai deschis-cred ca mergea un alb la culoarea masinii... fiecare are insa gusturile sau posibilitatile lui
        http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

pai si la noi am vazut 2 seaturi diesel la rally ...dar nu ala era punctu meu de vedere...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

am preluat doar fraza nu si contextul
            http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

de discuri de megane pe spate am auzit si eu si chiar am postat pe o pagina anterioara ideea asta... se merita daca iti place sa iti "fugaresti" masina , si mai ales daca ,conduci sportiv... cat despre cutie scurt etajata in 6 trepte ....inca nu a gasit nimeni o cutie care sa fie mai rezistenta sa faca fata celor 260Nm da pai una scurta , etajata!!! Mai greu la noi... astea se fac la comanda ...mesteri adevarati... nu papagali ca la noi

Comment

frumoasa si puternica, arata bine.

Comment

si eu am auzit ca ar merge puse discuri de frana pe puntea spate de megane sau clio,dar pana nu vad nu pot sa zic ceva 100% sigur.

Comment

man daca vrei jenti pe 15 iti recomand toora albe ca ale mele de la grigorescu 99 euroi +tva
                    sau iati ca arata mai frumos oz aniversario(sunt cele cu multe spite si sunt negre) am vrut si eu sa imi iau,iar daca vrei neaparat necolorate mai bine decit legera iati oz gt sau albe wrc
                    totusi cele negre cred ca dau cele mai bine si mai nou sunt si rosii
                    Attached Files
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• si ultralegera astea se fac in mai multe combinatii de culori... ideea e ca trebuie sa astepti sa-ti vina, ca nu tine nimeni asa ceva pe stoc, maI ales la noi in tara
                      _

sigpic

Comment

• Originally posted by virtualmansorin View Post
                        man daca vrei jenti pe 15 iti recomand toora albe ca ale mele de la grigorescu 99 euroi +tva
                        sau iati ca arata mai frumos oz aniversario(sunt cele cu multe spite si sunt negre) am vrut si eu sa imi iau,iar daca vrei neaparat necolorate mai bine decit legera iati oz gt sau albe wrc
                        OZ ANIVERSARIO nu arata chiar asa bine pe 15' am vazut pe un peugeot 206 in constanta si nu am fost impresionat (desi pe net cand le'am vazut am ramas surprins) cred ca ar arata mai bine pe marimi mai mari :17'
                        oricum gusturile nu se discuta

Comment

• Ma bate gandul sa imi pun si eu niste dungi pe masina...ma intereseaza daca afecteaza vopseaua in timp ...am auzit ca e posibil sa se ia vopseua daca dai jos autocolantul eu am avut pe masina autocolant dar nu avea decat 7 luni si a iesit destul de usor fara sa ramana urme ...multumesc
                          Last edited by Cristi_Xp; 6 February 2008, 10:33.
                          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                          sigpic

Comment

• Originally posted by virtualmansorin View Post
                            zi-mi ce nu iti place la ultraleggera.....ca as opta tot ptr ele.....Foarte usoare,... am inteles ca sunt mai usoare decit toora.....desvolta un pic ...nu as vrea sa le schimb iar.... Aniversario sunt foarte grele si prea fitoase
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• era ideea de functionalitate si pret. Legera sunt frumoase si usoare, insa nu sunt la fel de tari ca niste roti de competitie. Cred ca daca te intereseaza mai mult aspectul vizual, poti opta cu incredere pt legera (desi nu cred ca vor arata asa cum ar trebui pe 15). ANIVERSARIO nu-mi plac pe nici o masina, mie mi se par urite cu spume, mai ales daca le pui cu cauciucuri cu flancuri inalte.

Vezi ca mai erau pe la MAK niste jante sport asemanatoare, destul de folosite in competitii si mai ieftine.

Oricum, eu unul astept OZ-urile, sunt curios cum arata pe logan
                              _

sigpic

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                                era ideea de functionalitate si pret. Legera sunt frumoase si usoare, insa nu sunt la fel de tari ca niste roti de competitie. Cred ca daca te intereseaza mai mult aspectul vizual, poti opta cu incredere pt legera (desi nu cred ca vor arata asa cum ar trebui pe 15). ANIVERSARIO nu-mi plac pe nici o masina, mie mi se par urite cu spume, mai ales daca le pui cu cauciucuri cu flancuri inalte.

Vezi ca mai erau pe la MAK niste jante sport asemanatoare, destul de folosite in competitii si mai ieftine.

Oricum, eu unul astept OZ-urile, sunt curios cum arata pe logan
                                Multumesc pentru informatie, in doua zile imi aduce OZ-urile ULTRALEGGERA pe 15* MATT GRAPHIT...i-a zi ce parere ai??
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google