frate tu ma omori cu zile.dupa ce ai avut puterea sa treci peste hopul cu cutia,ai mai bagat si o carca de bani in ea.respect frate pentru tot ce ai facut pana acum si ce vei mai face.poate ne intalnim la ******* day daca vii.
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
se tine tare felix al nostru... OZ-urile alea imi faceau si mie cu ochiul, numai ca n-am gasit albe la vremea respectiva...
nene, 80% din clientii mei sunt taximetristi, daca nu fac banul de la ei, nu mai am cu ce sa te "fugaresc" (sper sa accepti gluma)
In alta ordine de idei, astept jantele, sunt curios ce am pierdut (desi eu tot pe 17" vroiam atunci)
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postnu ,doar ca vrei sa ii dai un aer de masina de rally si nu se prea potriveste diesel...
Comment
-
pai si la noi am vazut 2 seaturi diesel la rally ...dar nu ala era punctu meu de vedere...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
de discuri de megane pe spate am auzit si eu si chiar am postat pe o pagina anterioara ideea asta... se merita daca iti place sa iti "fugaresti" masina , si mai ales daca ,conduci sportiv... cat despre cutie scurt etajata in 6 trepte ....inca nu a gasit nimeni o cutie care sa fie mai rezistenta sa faca fata celor 260Nm da pai una scurta , etajata!!! Mai greu la noi... astea se fac la comanda ...mesteri adevarati... nu papagali ca la noi
Comment
-
man daca vrei jenti pe 15 iti recomand toora albe ca ale mele de la grigorescu 99 euroi +tva
sau iati ca arata mai frumos oz aniversario(sunt cele cu multe spite si sunt negre) am vrut si eu sa imi iau,iar daca vrei neaparat necolorate mai bine decit legera iati oz gt sau albe wrc
totusi cele negre cred ca dau cele mai bine si mai nou sunt si rosiitoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
si ultralegera astea se fac in mai multe combinatii de culori... ideea e ca trebuie sa astepti sa-ti vina, ca nu tine nimeni asa ceva pe stoc, maI ales la noi in tara
Comment
-
Originally posted by virtualmansorin View Postman daca vrei jenti pe 15 iti recomand toora albe ca ale mele de la grigorescu 99 euroi +tva
sau iati ca arata mai frumos oz aniversario(sunt cele cu multe spite si sunt negre) am vrut si eu sa imi iau,iar daca vrei neaparat necolorate mai bine decit legera iati oz gt sau albe wrc
totusi cele negre cred ca dau cele mai bine si mai nou sunt si rosii
oricum gusturile nu se discuta
Comment
-
Ma bate gandul sa imi pun si eu niste dungi pe masina...ma intereseaza daca afecteaza vopseaua in timp ...am auzit ca e posibil sa se ia vopseua daca dai jos autocolantul eu am avut pe masina autocolant dar nu avea decat 7 luni si a iesit destul de usor fara sa ramana urme ...multumescLast edited by Cristi_Xp; 6 February 2008, 10:33.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Originally posted by virtualmansorin View Postman daca vrei jenti pe 15 iti recomand toora albe ca ale mele de la grigorescu 99 euroi +tva
totusi cele negre cred ca dau cele mai bine si mai nou sunt si rosii
Comment
-
era ideea de functionalitate si pret. Legera sunt frumoase si usoare, insa nu sunt la fel de tari ca niste roti de competitie. Cred ca daca te intereseaza mai mult aspectul vizual, poti opta cu incredere pt legera (desi nu cred ca vor arata asa cum ar trebui pe 15). ANIVERSARIO nu-mi plac pe nici o masina, mie mi se par urite cu spume, mai ales daca le pui cu cauciucuri cu flancuri inalte.
Vezi ca mai erau pe la MAK niste jante sport asemanatoare, destul de folosite in competitii si mai ieftine.
Oricum, eu unul astept OZ-urile, sunt curios cum arata pe logan
Comment
-
Originally posted by dsign View Postera ideea de functionalitate si pret. Legera sunt frumoase si usoare, insa nu sunt la fel de tari ca niste roti de competitie. Cred ca daca te intereseaza mai mult aspectul vizual, poti opta cu incredere pt legera (desi nu cred ca vor arata asa cum ar trebui pe 15). ANIVERSARIO nu-mi plac pe nici o masina, mie mi se par urite cu spume, mai ales daca le pui cu cauciucuri cu flancuri inalte.
Vezi ca mai erau pe la MAK niste jante sport asemanatoare, destul de folosite in competitii si mai ieftine.
Oricum, eu unul astept OZ-urile, sunt curios cum arata pe logan
Comment
Comment