If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai imi dau cu parerea cind le vad pe masina... oricum, nu prea stiu si nici nu-mi imaginez cam cum arata culoarea asta, Matt Graphit ... asa ca ramine sa vedem, ar merge ceva mai inchis la culoare.
Dupa ce ni le arati, sa ne spui si de unde le-ai luat, asta daca nu e vreun secret
pai imi dau cu parerea cind le vad pe masina... oricum, nu prea stiu si nici nu-mi imaginez cam cum arata culoarea asta, Matt Graphit ... asa ca ramine sa vedem, ar merge ceva mai inchis la culoare.
Dupa ce ni le arati, sa ne spui si de unde le-ai luat, asta daca nu e vreun secret
Da, sper sa le pun pana Duminica,sa vin cu ele la intalnire.....trebuia sa le iau azi, dar mi-au zis ca nu au sosit....de unde asa secret, normal ca o sa va spun de unde le-am luat
Am schimbat jentile baieti, am pus O.Z. Ultraleggera pe 16*.....automat trecand de la 15* a trebuit sa schimb si cauciucurile am luat tot TOYO PROXES T1R,...195/55/16.....Atasez si niste poze.
bravo felix o alegere buna... arata mult mai bine decat alea pe 15' cauciucurile sunt mortale sa le stapanesti sanatos!!!!
DA, MS ...CAUCIUCURILE SANT IDENTICE TOYO-T1R, difera dimensiunile..cele vechi 205/55/15..cele noi 195/55/16.......apropo vand jentile vechI MAM pe 15 si cauciucurile vechi (impecabile)
zicea bine ce zicea dsign despre jantele Mak au spite lafel de subtiri si totusi sunt mai groase spre interiorul jantei(sper ca am zis corect)... dar cum tu nu le pui peastea pt competitie nu o sa ai probleme ... si sa fim seriosi OZ sunt OZ....
PS : felix gandeste'te cum ar arata jantele astea cu discuri pe spate....
zicea bine ce zic dsign despre jantele Mak au spite lafel de subtiri si totusi sunt mai groase spre interiorul jantei(sper ca am zis corect)... dar cum tu nu le pui peastea pt competitie nu o sa ai probleme ... si sa fim seriosi OZ sunt OZ....
PS : felix gandeste'te cum ar arata jantele astea cu discuri pe spate....
Probabil ca bine ,dar pe mine ma intereseaza mai mult efectul discurilor pe spate.....astept o vorba de la PAULIC,s-ar putea sa isi puna el
la demaraj ai simtit ceva fata de alea pe 15"? e vreo diferenta?
am venit tarziu ,eram obosit aveam 4 roti de 18 kg fiecare in masina ,nu mi-am mai dat seama de nimic..de maine incepem testele...imi pare rau ca nu am avut un cantar la indemana sa vad greutatea totala pe janta+cauciuc dar merg cu ele la echilibrat dupa 200-300 km si o sa le cantaresc.....mi sa parut mai libera in decelerare,dar nu bag mana in foc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment