LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by silviu_cos View Postfelix.. daca stiam ca le scoti nu iti mai atrageam atentia sa stii... si nu alerg dupa +'uri... astea chiar nu ma incalzesc cu nimic, nu imi tin de foame,nu imi tin de sete...!! numai bine!!!
Comment
-
Am uitat sa pomenesc de diagnoza facuta de Dantes, duminica trecuta... nu am avut nicio eroare.
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View Postfelix pan la urma tot la 105CP ai ramas sau ai mai redus herghelia?
Tot la 105cp si caut sa ma duc mai sus. Astept o vorba pt o turbina ,de pe un motor 2.0 tdi 140cp
Comment
-
Cateva poze cu noile jante.
Comment
-
masina asta te baga in scaun... am pus mana pe ea astazi ... e drept dupa ce am dat cu ea in nas (scuze felix), am reusit sa vad ce poate
Comment
-
Originally posted by mdi_pro View Postmasina asta te baga in scaun... am pus mana pe ea astazi ... e drept dupa ce am dat cu ea in nas (scuze felix), am reusit sa vad ce poate
Comment
-
Da pot sa confirm si eu ,am mers cu ea si parca zboara frate nu am vazut asa masina ,plus ca azi cand mergeam spre casa felix sta in partea mea si mergeam cu el spre casa si la stop s-a luat cu un vw passat model mai vechi si la dovedit de murea ala ,eu eram in spatele lor care scosesem si piciorul pe geam ca sa-mi fac vant si daca am vazut ca ajunsese la 200 metrii in fata mea am lasat-o moale .
Felix sa stapanesti sanatos jantele si cauciucurile ,deci m-ai omorat pe bune plus ca aceste 2 culori rosu cu negru sunt culorile mele preferate si arat impecabil .
Sa-mi spui unde tii masina ,cu coarba vin eu )"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANF View PostDa pot sa confirm si eu ,am mers cu ea si parca zboara frate nu am vazut asa masina ,plus ca azi cand mergeam spre casa felix sta in partea mea si mergeam cu el spre casa si la stop s-a luat cu un vw passat model mai vechi si la dovedit de murea ala ,eu eram in spatele lor care scosesem si piciorul pe geam ca sa-mi fac vant si daca am vazut ca ajunsese la 200 metrii in fata mea am lasat-o moale .
Felix sa stapanesti sanatos jantele si cauciucurile ,deci m-ai omorat pe bune plus ca aceste 2 culori rosu cu negru sunt culorile mele preferate si arat impecabil .
Sa-mi spui unde tii masina ,cu coarba vin eu )
Comment
Comment