LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• K lasa ca il pacalesc eu pe andrei si aflu eu unde stai ,chit ca ma plimb vreo 2 zile pe la amurgului si pecineaga si tot te vad ,hahahaha .
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• felix,ai un Logan de nota 10!Felicitari!Mie imi plac gentile si cauciucurile cel mai mult,dar toata masina arata foarte bine.BRAVO!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• D-fens iti spun eu ,toata masina arata super ,are gust omul rau de tot ,in ciuda faptului ca unii il cam critica .
        "cui nu-i place , valea"

Comment

• Nu mai vine primavara aia odata!!!
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• bravo felix nota 10!!! m'am uitat atent la poze... arata bestial... acum vin dungile negre prea bine pe masina !!
            sa nu le mai dai jos... cat despre culori... rosu si negru simplu si de efect !! numai bine si tine'o tot asa!!

Comment

• cum se comporta cutia la 250nm?sta bine infipta?ca...vad ca-i dai la liniuta...

Comment

• Nu face liniute dar cum mai prinde pe careva la stop mai ii da in gusa ca-i place si chiar are cu ce .
                "cui nu-i place , valea"

Comment

• parca mai vii pe acasa cu trocariciul acum
                  arata bine acum
                  toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Astazi am ajuns si eu la intalnire .... deci felix masina se prezinta cu totul altfel gentile sunt super finute si masina arata mai "robusta", acum este o masinuta stilata ca sa zic asa, modificari de bun gust.Un body kit tot asa finut nu pui pe ea?
                    Poate la urmatoarea intalnire o sa ma dai si pe mine o tura
                    Succes in continuare si felicitari
                    sigpic
                    Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                      Asa ai facut???...bine ca mi-ai spus
                      sa stii ca nu am exagerat...vorbeste cu baiatul,o sa iti dea mai multe detalii, mi-a placut pe "parabolica" , depasire pe exterior.. n-am putut sa ma abtin... si revenire la intalnire i .. ce sa zic stabilitate absoluta,a mea s-ar fi inclinat periculos in locul ala, chiar ar fi fugit spatele cred, se vede garda scazuta si calutii in plus care nu te tin pe loc, numai cuvinte de lauda
                      http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• SUPER JANTE si super combinatie (rosu-negru)

Sa ai noroc de ea...
                        ...de doi lei :p

Comment

• in primul rand, ai toata admiratia mea ca vrei sa scoti dintr-o masina autohtona tot ce e mai bun! mult succes mai departe si sa ai parte de ea;)

Comment

• ai cintarit o roata? cu tot cu anvelopa?
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• misto jentile negre sa le stapanesti sanatos si ai grija la gropile din asfalt

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                                ai cintarit o roata? cu tot cu anvelopa?
                                dsign,nu le-am cantarit, sunt prins rau saptamana asta
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google