felix tiam mai zis ca arata belea din ce in ce mai belea... dar semnalizarile laterale(de pe aripi) cum le-ai inegrit? cu spray sau cu folie?
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
@andrei21us , @Cristi xp, @Cannabis , @ sonykel....mersi frumos de aprecieri
Comment
-
am o bataie sub masina, la acceleratie brusca...astazi mergem la doctor, si sper sa scap repede
Comment
-
ohh daaaaa!
uite un logan care-mi place cum arata din toate punctele de vedere!!
bataia e de la vreo bucsa sau mai degraba rupt un suport de la evacuare si atinge in caroserie.Last edited by crististreulea; 29 February 2008, 10:30.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by felixb View Postam o bataie sub masina, la acceleratie brusca...astazi mergem la doctor, si sper sa scap repede
Comment
-
Originally posted by dsign View Postdaca e la acceleratie brusca, atunci este vorba de bieleta de cuplu, aia se indoaierepede la tine, ca ai motorul modificat. De acum incolo sa te astepti sa o schimbi in mod regulat pe aia, depinde si cum mergi.
Comment
-
-
hai sa incercam, o noua adunare...esti mai tanar ...ce zici?, vorbim?Last edited by crististreulea; 7 March 2008, 16:07.
Comment
-
Vreau sa pun pe fata scaune sport, cit mai usoare...ce imi recomandati?
Comment
-
Comment
-
Felicitari pt munca depusa. Ai reusit sa faci ceva interesant din Loganul tau. F frumos, cu bun gust. Insa acum daca stai bine sa te gandesti, de ce tot insisti sa scoti din ea prin indepartarea kg in plus o masina de rally? Ca ea nu va fi niciodata..Eu sunt de parere ca ar trebui sa-ti pastrezi scaunele actuale sau altele cu un suport lateral mai bun, insa sparco fb de carbon sunt exagerat de scumpe, total incomode(te cocoseaza efectiv). Asa ca mai bine ramai la ce ai, este o masina peste majoritatea Loganurilor, intretine-o iar banii pe care i-ai baga in scaune mai bine i-ai copilului un Atv.
Este strict parerea mea, nu dau sfaturi nimanui, doar ca EU asa as face
Stima
Comment
Comment