LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ supercar ; stuke : cand ati scris voi posturile "522" si "526", in acel timp am stranutat, cea ce inseamna ca aveti dreptate si sunt si eu de aceiasi parere cu voi
    MotorSport pentru 402ml.

Comment

• [QUOTE=SUPERCAR;128485] ii da treapta II si baga piciorul in acceleratieQUOTE]
      La 50-60Km/h orice masina cu un cuplu destul de maricel te baga in scaun. Nu la aceste viteze se determina puterea masinii ...

Comment

• Haideti ca va spun eu cum sta treaba cu titiul asta... La prima intalnire la care am participat am avut onoarea si placerea sa dau o tura... Nu am schimbat nici o treapta mai sus de 3000 rpm... Prima impresie pe care am avuto a fost ca trage mult mai bine decat Meganul meu 1.9 dTi 98CP... Acum pot spune ca fumeaza orice Megane 1.5 dCi 105 CP... Deci concluzia este mai mult decat simpla
        Last edited by GGI78; 5 June 2008, 18:38.

Comment

• Originally posted by Stuke View Post
          Eu stiam ca avea 108 cp.....Dar trage mai bine ca un passat!!!!!!!!Cand bagi piciorul in ea in a 3 a te lipeste de scaun!Mie mi se pare ca e cel mai tare logan!
          Are mai mult

Comment

• Bai ce masina laudata am..!
            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Sa jucat fimiu.

Comment

• Nice ........

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                  Sa jucat fimiu.

Vai de boxele alea, sau vai de aparatul de filmat... Ca se aude distorsul la maxim

Oricum, spectacolul de lumina imi place cum a iesit, e extrem, la fel ca masina

Vrem poze si cu noile lumini de pozitie
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Sa jucat fimiu.
                    Ce super se vad ceasurile de pe bord seara

Comment

• Am doar o poza cu noile lumini de pozitie. Zilele urmatoare revin cu ceva poze...leduri schimbate la amicul Dany-Zextar, montaj facut cu greu de mine
                      Attached Files
                      Last edited by felixb; 8 June 2008, 10:22.

Comment

• Asa DA... Se schimba datele problemei

Comment

• Frumos.Sa o stapanesti sanatos.Mai ales ca am vazut-o si eu acum live.Arata chiar bine .Ce imi plac mie combinate culorile cu negru/gri.Apropo:misto bancheta din spate (glumesc) :P
                          sigpic

Comment

Am doar o poza cu noile lumini de pozitie. Zilele urmatoare revin cu ceva poze...Leduri schimbate la amicul Dany-Zextar, montaj facut cu greu de mine
                            A iesit bine,ma bucur ca le-ai schimbat

Comment

• "domnul" felix...Numai superb pot zice...Arata de milioane la interior, cu jocul de lumini si etc...
                              sa vad cand mai ajung si eu pe la buc...S mai trec pe la o intalnire la voi.
                              Life is short...play more!
                              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• La partea de sunet, ceva schimbari fata de ce aveai in primele posturi?
                                Liniste si pace ...

Vodafone: 0721.433.295

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google