@ supercar ; stuke : cand ati scris voi posturile "522" si "526", in acel timp am stranutat, cea ce inseamna ca aveti dreptate si sunt si eu de aceiasi parere cu voi
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Haideti ca va spun eu cum sta treaba cu titiul asta... La prima intalnire la care am participat am avut onoarea si placerea sa dau o tura... Nu am schimbat nici o treapta mai sus de 3000 rpm... Prima impresie pe care am avuto a fost ca trage mult mai bine decat Meganul meu 1.9 dTi 98CP... Acum pot spune ca fumeaza orice Megane 1.5 dCi 105 CP... Deci concluzia este mai mult decat simplaLast edited by GGI78; 5 June 2008, 18:38.
Comment
-
-
-
Originally posted by felixb View PostSa jucat fimiu.
Vai de boxele alea, sau vai de aparatul de filmat... Ca se aude distorsul la maxim
Oricum, spectacolul de lumina imi place cum a iesit, e extrem, la fel ca masina
Vrem poze si cu noile lumini de pozitie
Comment
-
Am doar o poza cu noile lumini de pozitie. Zilele urmatoare revin cu ceva poze...leduri schimbate la amicul Dany-Zextar, montaj facut cu greu de mineAttached FilesLast edited by felixb; 8 June 2008, 10:22.
Comment
-
"domnul" felix...Numai superb pot zice...Arata de milioane la interior, cu jocul de lumini si etc...
sa vad cand mai ajung si eu pe la buc...S mai trec pe la o intalnire la voi.Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment