LOGAN rosu b 11 bff

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dabia astept sambata sa ma plimb cu masina ta felix
    MotorSport pentru 402ml.

Comment

• felicitarile mele pentru felix pentru munca depusa , si pentru rezultatele obtinute.
      Last edited by Seba; 20 June 2008, 01:51.
      1.5dci
      B-04-RZZ

Comment

• Cateva poze de la intalnirea de la mioveni
        Attached Files

Comment

• Frumos golan deti Felix si am avut ocazia sa-l vad Live, super golan facut dupa gusturi placute si super proprietar, si am ramas surprins ce poti sa deti sub capota, cai, multi cai putere si am simtito pe pielea, cand o acceleram pe loc, simteai cum se dezlantuia o herghelie de cai ....
          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• Ktl ma oftici ca eu nu am avut ocazia nici macar sa o vad.Cinste tie felix
            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Frumos BFF-ul ;), am si eu o intrebare: banuiesc ca acuma vara plafonu se incalzeste destul de tare, asta din cauza foliei negre,...Nu ai avut probleme cu ea cum ar fi sa se onduleze (dilate mai exact) sau sa se dezilipeasca de la jetu de apa de la spalatorie???

MERSI ANTICIPAT
              ...de doi lei :p

Comment

• In sfarsit vad bff-ul pe viu...E SUPERB!!!

Comment

• Defapt el e SUPERB in poze ... In realitate e DIVIN

Comment

• Ati facut liniuta aia pana la urma?

Comment

• @Octavian___30 : Nu octavian, nu s-a mai facut...
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Si hai sa va spun ce s-a intamplat dupa ce ati plecat voi:
                        tipu' cu mondeo alb a inceput sa-i dea sandale pe drumu' pe care a mers fica la cumparaturi...Si tampitu a derapat si a sarit cu ea in boscheti...Cam atat...

Comment

• Mersi de aprecieri baieti, dar si ale voastre sunt tari.Avem loganuri marfa rau
                          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Feshan, laser... Daca ne mai laudam ligheanele mult, o sa o dam in Mercedesuri...
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Misto loganu are si ++++ dar si cateva--- , pana la urma nu inteleg ceva ai investit in el....Dar nu te duci la nici o expozitie......Ai umblat la motor (ai zis ca ai facut ceva masini cu pretenti) dar dece nu te duci la o legala? Sa vedem cu adevarat ce poate.....???Astept un raspuns concret:0
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google